5 простих і перевірених речей, які залучать гроші у ваші кишені на Новий рік 2023

Новорічні прикмети, Новий рік прикмети / goodfon.ru

Щоб в 2023 році вас чекали приємні зміни, 31 грудня необхідно перемістити 22 речі в своєму будинку або квартирі.

В Новий рік кожен загадує заповітне бажання. Щоб в будинок залучити гроші, щастя і удачу потрібно звернути увагу на ці прикмети, які перевірені роками.

Перед вхідними дверима 31 грудня поставте грошове дерево, якщо воно у вас є, або невелику тарілку з монетами. Цей перевірений спосіб приверне гроші у ваші кишені.

Кожна господиня повинна вимити цукорницю на кухні. Якщо вона у вас тріснута, то її потрібно обов'язково замінити. Наповніть свою цукорницю та поставте в затишне місце на кухні, щоб ніхто не бачив.

Після бою курантів відкрийте вхідні двері в будинок. Вірили, що все погане з дому піде зі старим роком, а з Новим роком залетить удача.

Біля новорічної ялинки поставте склянку з простою водою. Її не можна прибирати протягом 14 днів. Тоді ваша сім'я буде успішна весь рік і проблем з матеріальним достатком не буде.

Також для того, щоб в 2023 році вас чекали приємні зміни, 31 грудня необхідно перемістити 22 речі в своєму будинку або квартирі. Не має значення, що і куди, головне, це зробити.

Новорічні прикмети

Що потрібно встигнути зробити до 31 грудня

Читати такожПрикмети на 31 Грудня: ці 3 речі потрібно зробити всім, щоб весь 2023 рік гроші і удача були в будинку

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти