Артистки кажуть, що дуже дорого: Андрюшин розсекретив прайс за послуги мейку

Андрюшин назвав ціну за свій макіяж / Колаж: Главред, фото: скріншот

25-річний Єгор Андрюшин є чи не найпопулярнішим візажистом в Україні. Молода зірка поділився, скільки коштує зробити макіяж у нього.

Єгор Андрюшин, який фарбує топових зірок української сцени, розсекретив вартість своїх послуг. Прайс візажист озвучив у розмові з "Люкс ФМ".

Андрюшин розповів, що звернутися до майстра можуть і звичайні клієнти, а не лише зіркові гості. Він фарбує як знаменитостей, відео з якими публікує в своїх соцмережах, так і немедійних клієнток на важливі для них події.

Прайс послуг візажиста складає 200 доларів (понад 8 тисяч гривень).

Хто такий Єгор Андрюшин?

Єгор Андрюшин - український візажист, б'юті-блогер, співак. Широкої популярності в Мережі набув завдяки відео перетворень за допомогою макіяжу. Головними героями його роликів нерідко стають українські знаменитості.

Однак блогер зізнається, що на таку суму далеко не всі бажають розкошелитися. Деякі представники вітчизняного шоу-бізнесу вважають цю ціну надто високою. Ведучий назвав прайс у 200 доларів недорогим, а візажист у відповідь здивувався.

"Раніше в мене макіяж коштував дешевше, зараз це вже 200 доларів. Не дорого? А мені деякі артистки кажуть, що дуже дорого. Кажу: "А кліпи зняти не дорого?" – поділився Єгор Андрюшин.

Візажист Єгор Андрюшин - останні новини

До слова, нещодавно зірковий візажист Єгор Андрюшин показав, який вигляд мав візажист до трансформацій. Андрюшину подобається приміряти різні луки і змінювати свою андрогінну зовнішність за допомогою перук, кольорових лінз і яскравого макіяжу. До цього він тяжів з дитинства, через що однолітки часто знущалися з Єгора.

Андрюшин часто малює зіркових зірок, ця участь не оминула і Дантеса. Співак шокував публіку андрогінним луком у стилі старого Голлівуду. Завдяки таланту візажиста, зі звичного всім Вови артист перетворився на розкішну, впевнену в собі леді.

Народна артистка України Наталя Могилевська також висловлює своє захоплення талантом візажиста. Нещодавно вона показала себе до і після макіяжу Єгора Андрюшина - шанувальники не могли натішитись новим образом співачки.

Новини заразКонтакти