"Свідомо порушував закон": Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського

чому Кондратюк не пробачить багатомільйонний борг Віталію Козловському / колаж: Главред, фото: instagram/kondratiuk_official, instagram/vkozlovsky_music

Конфлікт між відомим продюсером та його колишнім підопічним триває понад 10 років.

Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк розповів, чому ніколи не пробачить свого експідопічного, співака Віталія Козловського.

Кондратюк в інтерв'ю програмі "Слава+" розкрив, чому через стільки років, навіть попри війну і те, що зараз Козловський пішов служити, він йому не пробачить.

Суперечка між ними точиться понад 10 років. Як зізнався Кондратюк, за цей час був не один суд і всі їх Козловський програв. Тепер він винен колишньому продюсеру чималу суму грошей.

"Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу. Думаю, що він повинен як чоловік заплатити те, що він винен. Вся історія. Зі мною було б те ж саме. Я ставлюся до людей так, як хочу, щоб вони ставилися до мене. Бачить бог, дехто з тих, хто перемагав в "Шансі" зараз мені винні більше, ніж винен Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Я не збираюсь анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Це інша історія, вона тривала в часі. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами", - прокоментував Кондратюк.

Скандал між Козловським та Кондратюком

Нагадаємо, що Віталій Козловський відповів, чому посварився з Ігорем Кондратюком. Співпраця Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського закінчилася ще у 2012-му, але публічні з'ясування стосунків тривають досі.

Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком. Козловський також каже, що мріє закінчити багаторічний конфлікт зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком, якому не виплатив величезну суму грошей.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти