Який полив любить цибуля: хитрий секрет досвідчених дачників - чим полити цибулю, щоб росла добре

Як поливати цибулю в домашніх умовах / УНІАН

Чим підгодувати цибулю щоб не жовтіли кінчики - неймовірні лайфхаки.

Свіжу зелену цибулю можна без проблем знайти на грядці практично будь-якого садівника або городника. Цибуля воістину універсальна - її вживають як прямо з грядки, так і додають одним з інгредієнтів в різні страви, а також засушують і заморожують на зиму.

Попри те, що зелена цибуля отримала широке поширення практично по всіх зонах вирощування, у багатьох виникає питання – чим поливати цибулю, щоб був хороший урожай.

Чим полити цибулю, щоб росла добре

Звернемо увагу на те, що здавна ефективною підгодівлею для цибулі вважалася суміш, складена з органічних, а також мінеральних добрив.

Порядок дій:

Чим полити цибулю для швидкого зростання

Існують кілька перевірених способів поліпшити зростання цибулі на грядці, при цьому не ризикуючи нашкодити врожаю:

Не забувайте і про народну хитрість – перед внесенням добрив грунт з грядкою, на якій висаджено цибулю, слід добре зволожити.

Чим полити цибулю, щоб не гнила

Неприємним результатом для будь-якого дачника і городника може стати гнила цибуля, навіть при правильному поливі й підгодівлі. Для цього періодично варто проводити нехитру профілактику:

Чим можна полити цибулю, щоб не жовтіли пір'я

Жовтизна цибулі напевно зустрічалася практично будь-кому, хто займався його вирощуванням. В цьому випадку краще діяти на випередження – по-перше, відразу видаліть пожовклі стручки, а потім обробіть грядку спеціальним розчином.

Порядок дій:

Більше новин:

Новини заразКонтакти