Що означає "бавовна": пояснення військового інтернет-феномену і яскраві меми

Що означає "бавовна": пояснення військового інтернет-феномену і меми / https://ua.depositphotos.com/

Що за прикол з бавовною ‒ Главред вирішив детально розповісти про один з найпопулярніших мемів україно-російської війни.

Що за прикол з бавовною - Головред вирішив детально розповісти про один з найпопулярніших мемів україно-російської війни.

Що означає Бавовна

Ситуація бере початок ще в кінці 2010 ‒ х.саме тоді Кремль остаточно закрутив гайки і дав вказівки будь-яким російським ЗМІ будь-які вибухи (в першу чергу - газу) називати офіційно хлопками. Якщо ж журналісти порушували цей наказ, то їх ЗМІ чекав величезний штраф.

Чим бавовна відрізняється від вибуху ‒ так, власне, нічим. Це типовий приклад, як сказав би класик, "двоємислія", яке Путін і його оточення культивують в Росії вже більше двадцяти років.

Через деякий час після початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну на території самої РФ із завидною регулярністю почали відбуватися вибухи і пожежі. Почалося все з Бєлгородської області. Жителі як обласного центру, так і районних містечок скаржилися на вибухи і дим. Місцева влада, мабуть, за вказівкою Кремля, не давали достовірних пояснень вибухів і пожеж. А пропагандисти, за старою звичкою заговорили про "хлопки".

І хтось із українських користувачів вирішив скаламбурити. Отже - що таке бавовна війна? Українці зіграли на омонімічності слів. Бо українською рослина "хлОпок" називається "бавовна". Ось і відповідь на питання "бавовна мем звідки пішло".

Все - потік жартів, мемів, фотожаб було вже не зупинити. А "бавовна сленг" став дуже і дуже популярним Гугл-запитом.

Першою була бавовна в Бєлгороді, як сказано, вище. Але потім вона "перекинулася" на сусідній обласний центр ‒ Курськ. А далі вже пішла ланцюгова реакція. Кінець липня і початок серпня ознаменувався різким "обавовнюванням" тимчасово окупованого півострова Крим. Зокрема, тільки за останні дні були зафіксовані вибухи і пожежі на військовому аеродромі в Новофедорівці біля Сак, біля великого залізничного вузла Джанкой, а також на військовому аеродромі Бельбек.

Бавовна мем що значить

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти