Що подарувати мамі на Новий Рік-2023: 7 подарунків на рік Чорного Кролика, які вона оцінить

Що подарувати мамі на Новий Рік 2023 / pixabay.com

Подарунок для мами на Новий рік придумати нескладно, якщо підключити фантазію та сконцентруватися на турботі про дорогу людину.

Вибір подарунка мамі на Новий рік – завдання не з легких. Адже вона - саме та людина, яку ми прагнемо порадувати найбільше, і та, яка часто скромно мовчить про свої бажання.

Що подарувати мамі в 2023 році на Новий рік – теж завдання із зірочкою. Бюджет на подарунки у всіх не великий, проте це не привід відмовитися від свята для найближчої людини.

Главред зібрали кілька варіантів подарунків, і розповість, що подарувати мамі на Новий рік 2023 на будь-який бюджет.

Кажуть, що найкращий подарунок - це увага. Щоб це не звучало, як безглузда відмовка не дуже щедрої людини, подаруйте мамі на Новий рік свою увагу і теплі спогади. Для цього вам знадобиться кілька аркушів паперу, степлер, кулькова ручка і трохи фантазії. Скріпіть папір разом, щоб вийшла своєрідна "чекова книжка". На кожному аркуші напишіть, яке добре діло або послугу повинен отримати пред'явник цього купона: ви вимиєте замість мами весь посуд або проведете вологе прибирання, купон на обійми і компліменти, масаж після важкого трудового дня, купон на пішу прогулянку місцями її юності, купон на душевну бесіду за чаєм та ін. Такий подарунок обійдеться вам в копійки, але несе в собі щось більше, ніж будь-яке матеріальне благо. Він несе в собі турботу. Якщо ж до рукоділля душа у вас зовсім не лежить, можна купити готовий блокнот або альбом, та прикрасити його.

Що подарувати мамі на НГ 2023 не дорого і зі смаком / pixabay.com

Для сучасної мами, яка не стоїть на місці, такий гаджет, як фітнес-браслет, буде дуже доречним. По-перше, якщо вона піклується про своє здоров'я, то функціонал фітнес-браслета дозволить стежити за ним більш пильно. По-друге, це симпатичний аксесуар на всі випадки життя, який буде характеризувати її, як активну особистість. До того ж просто цікаво в кінці дня перевіряти, скільки кроків ти зробив сьогодні, порівнювати результати зі вчорашніми, та спостерігати за прогресом. Бюджетні моделі гаджета можна знайти від 300 грн.

Багато хто боїться подібних подарунків, як вогню. Однак упускають з уваги цілий світ, повний варіантів і можливостей. Сміливо даруйте мамі на Новий рік парфуми. Прекрасно, якщо ви знаєте її смаки, але не турбуйтеся, якщо маєте про це лише дуже приблизне уявлення. У першому випадку подаруйте їй флакон улюбленого парфуму (можна – в подарунковій упаковці або в складі подарункового набору, в який, як правило, входять додаткові косметичні продукти з тим же ароматом), у другому – імпровізуйте. Вибирайте легкі, квітково-фруктові аромати з простою пірамідою – такий флакончик у своїй колекції має навіть найдосвідченіший парфманьяк. Вибирайте парфуми в спеціалізованих магазинах, де консультант зможе вам допомогти з порадою. Главред рекомендує свої "безпрограшні варіанти": Kenzo L'eau (від 800 грн за 30 мл), Elizabeth Arden Green Tea (від 400 грн за 30 мл), Salvador Dali Dalilight (від 500 грн за 30 мл), Versace Bright Crystal (від 500 грн за 30 мл), Montale Rose Elixir (від 1500 грн за 50 мл).

Подарунок мамі на Новий Рік - кращі ідеї / pixabay.com

Подарунок мамі на Новий рік - справа проста, якщо у вашої мами є якесь захоплення. Наприклад, вона пристрасно любить фіалки, або колекціонує глиняні фігурки їжачків. Тут вибір очевидний - дарувати нову квітка або статуетку в колекцію (тільки переконайтеся, що таких точно у неї ще немає). Якщо ж вона любить в'язати – купіть зручний кошик для пряжі і чохол для гачків та спиць, щоб її спорядження не валялося абияк. Якщо ж хобі у вашої мами, як такого, ще немає, придумайте його самі. Наприклад, зараз досить популярні картини за номерами - можна вибрати репродукцію класичного твору з красивою історією, купити хороші кисті і дати мамі відчути себе справжнім творцем.

Дуже зимовий подарунок до новорічних свят - тепла постіль. Якщо раніше постільну білизну виробляли в основному з бавовни, льону або бязі, зараз в будь-якому магазині можна знайти комплект теплої білизни - з флісу, наприклад. М'яке тепле простирадло, затишні наволочки і підковдра, яка робить ковдру ще затишніше - чим не свято для тіла у душі? До того ж таке задоволення обійдеться вам від 600 грн. Порада: вибирайте постільну білизну нейтральних кольорів, без новорічних мотивів. Нехай це і здасться трохи менш святковим, але так підвищується ймовірність, що його будуть використовувати регулярно, а не стелити тільки в новорічну ніч, як ті святкові скатертини, які все чекають в маминій шафі свого зоряного часу.

Що найкраще подарувати мамі на Новий Рік / pixabay.com

Що подарувати на Новий Рік мамі, у якої все є? Час. Так-так, його можна придбати за сертифікатом. Мама-модниця не відмовиться від сертифіката на покупки в улюбленому магазині або на б'юті-процедури в улюбленому салоні краси. Мама-розумниця буде рада сертифікату на якісь розвиваючі курси: танці, малювання, вивчення мов та ін. Активні мами оцінять сертифікат на відвідування спортивного залу, занять з йоги або пілатесу. На Новий рік на подібну подарункову продукцію часто бувають знижки, однак при покупці переконайтеся, що сертифікат буде діяти в наступному році.

У реаліях війни кожен з українців мимоволі став волонтером. Хтось допомагає фізично, хтось підтримує морально, хтось донатить, коли з'являється зайва копійка. Якщо ваша мама з тих, хто на питання: "Що тобі подарувати?" відповідає: "Мені нічого не потрібно", якщо вона щиро перейнялася долями наших захисників і співвітчизників, які постраждали від російської агресії більше за інших, виберіть разом з нею перевірений благодійний фонд, і зробіть пожертвування від її імені. Адже свято має бути у кожного.

Що подарувати мамі в рік кролика / pixabay.com

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти