Фронтмен гурту Kozak System мало не вбився на концерті

Іван Леньо, Олег Собчук, Сергій Танчинець / instagram.com/kozak_system

Український музикант звалився зі сцени під час активних танців.

30 травня відбувся концерт відомого українського гурту Kozak System на Kyiv Fan Fest. На виступі групи стався курйоз, який злякав і насмішив публіку.

Іван Леньо під час виступу почав стрибати на акустичній системі. Йшов дощ, тому колонки були слизькі. Лідер Kozak System посковзнувся та впав з висоти.

Відео з падінням він опублікував на своєму Facebook, викликавши бурю схвилювання.

"Ніколи не стрибайте по мокрих колонках...",- підписав музикант відео.

Сам Іван в коментарях віджартовується, але шанувальники відзначили, що таке падіння загрожує чим завгодно - від нічого до перелому спини та інвалідності.

"Наслідки є, Іван?"- "Олександр, звичайно є - один кед пропав", - жартує музикант.

"Бережи себе, гуркнувся потужно", "Акробат, пощастило", "Сподіваюся, з хребтом все добре", "Це той приклад, що палітра пошкоджень могла бути від візка до нічого. Доля вибрала нічого"," Аж мурашки по шкірі", " добре шо обійшлося, Іван. Але в добірку ютюбі "Top music fails" ти своє місце заслужив", "Мені аж боляче стало", - пишуть йому в коментарях.

Kozak System - український рок-гурт, що грає в стилі фолк-панк. Створений в 2012 році в Києві музикантами з колективу Гайдамаки.

Фронтмен гурту - Іван Леньо, Олександр Дем'яненко грає на гітарі та магдалині, Володимир Шерстюк на бас-гітарі, Сергій Соловій на трубі та клавішних, а Сергій Борисенко на ударних.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти