Гороскоп для Тельців на квітень 2023: сюрпризи та несподівана зміна планів

​ Гороскоп Телець - чого чекати в другий місяць весни ​ / Фото ua.depositphotos.com

Прийшов час зробити ревізію, викинути все непотрібне та відправитися у нове життя, свідчить гороскоп на місяць.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у Тельців буде багато спілкування з друзями та старими знайомими. На представників цього знака зодіаку чекають сюрпризи та несподівана зміна планів.

Повня 6 квітня покаже Тельцям необхідність подбати про здоров'я, а також висвітить питання, пов'язані з роботою й щоденною рутиною. Можливо Тельці змінять спосіб життя, почнуть щодня бігати або плавати, правильно харчуватися. У вашій родині можуть з'явитися домашні тварини. Можливо комусь із родичів знадобиться допомога.

Крім того, представники знака приділять увагу своїй самооцінці. Ті Тельці, які працюють з клієнтами, піднімуть ціни на свої послуги.

20 квітня буде сонячне затемнення у дванадцятому будинку гороскопа Тельців. Воно принесе представникам знака завершення, закінчення якогось циклу, ви зробите серйозний перший крок в цьому напрямку.

Деякі Тельці можуть виїхати далеко, можливо навіть емігрувати, почнуть працювати удома або візьмуть відпустку на тривалий період.

21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у зворотний напрямок. Можливо поміняються якісь плани, ви будете щось переглядати. Ця планета змусить Тельців змінити щось в собі, наприклад, зачіску, професію, прізвище.

Меркурій буде ретроградним до з 21 квітня по 15 травня. Тельці будуть зустрічатися з людьми, яких давно не бачили, хтось із минулого згадає про вас, наприклад, колишня дружина або чоловік.

"Ви швидко зробите крок назад, щоб завершити якісь справи та рушити вперед», - розповіла астролог.

21 квітня Сонце входить в знак Тельця, а Марс весь місяць буде в третьому будинку гороскопа. Це дуже гарне положення для Марса. Тельцям буде цікаво спілкуватися з людьми, захочеться розмовляти, зустрічатися, знайомиться, подорожувати.

Ви зможете відкрити в собі таланти, і варто цим скористатися, оскільки ангели-хранителі будуть допомагати.

"Все говорить про те, що прийшов час зробити ревізію, викинути все непотрібне з вашого життя й відправиться у нове життя, у новий шлях», - резюмувала Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти