Гороскоп на квітень 2023 для Близнюків: джекпот, романтика і задоволення

​Гороскоп Близнюки на квітень свідчить про те, що удача буде поруч ​ / Фото ua.depositphotos.com

Сонячне затемнення у квітні покаже Близнюкам, в якому напрямку рухатися. Воно, як ліхтар, висвітить цілі та мрії, свідчить гороскоп 2023.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Близнюки будуть займатися справами з минулого. Можливо Вам потрібно навести лад у коморі або знайти старі фотографії. Не виключено, що з'являться друзі, яких ви не бачили вже давно. На деяких Близнюків чекають сюрпризи, подарунки і приємні знайомства. Зустріти нову людину ви можете в дорозі, у лікарні, клініці або санаторії.

Повня 6 квітня принесе Близнюкам удачу, радість і задоволення. Якщо ви купите лотерейний квиток, то є шанс виграти. У романтичних стосунках - цукерково-букетний період, побачення, розваги. Пари, які вже зустрічаються, можуть перевести свої стосунки на новий рівень. Також у житті Близнюків з'являться діти. Це може бути новина про вагітність, ви станете хрещеним або хрещеною, усиновите дитину.

"Але в мінусі тут може бути те, що ви раптом дізнаєтеся правду про вашого партнера, наприклад, що він одружений або у нього є діти», - розповіла астролог.

З 12 квітня Близнюки добре виглядатимуть, купуватимуть собі красиві речі, підуть до стиліста, перукаря. З'явиться відчуття комфорту, гармонії, безпеки. Також представники цього знака зодіаку отримають прибуток.

Сонячне затемнення у квітні покаже Близнюкам, в якому напрямку рухатися. Воно, як ліхтар, висвітить цілі та мрії. Також це затемнення дуже хороше для стосунків - "як солодкий кондитерський крем склеїть вас і вашу другу половинку".

21 квітня Меркурій зупиняється та розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Це вдалий час для того, щоби знайти втрачене, зателефонувати старим друзям, повернутися в те місце, в якому ви давно не були.

Поки Меркурій ретроградний, не варто починати нічого нового та підписувати важливі документи, порадила астролог.

Крім того, у квітні Марс даватиме енергію. Цей ресурс найкраще використовувати для залучення фінансів.

"Буде дуже здорово, якщо ви займетеся спортом, почнете бігати, плавати, якщо почнете заявляти про себе. У вас буде багато роботи, є ризик того, що ви навіть втомитеся. Але дохід і прибуток будуть», - розповіла Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти