Гороскоп на квітень 2023 для Стрільців: гроші, вигідна співпраця та нове кохання

​ Гороскоп Стрілець - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

У Стрільців з'являться нові можливості. Ви можете отримати якісь подарунки, гроші, нагороду або подяку, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у квітні Меркурій розвернеться в ретроградний рух і буде сонячне затемнення в дуже хорошому аспекті до Стрільців.

4 квітня відбудуться зміни в режимі, щоденних обов'язках, на роботі або в бізнесі. Буде багато спілкування, комунікацій, листувань або поїздок. Квітень і травень будуть дуже напруженими в цьому сенсі, попередила фахівець. Потрібно буде розв‘язувати проблеми, які будуть стосуватися роботи або здоров'я, поміняти режим, зайнятися спортом.

Повня 6 квітня висвітить таємну інформацію, яка стосуватиметься друзів. Вас запросять на якусь вечірку, день народження, весілля або ви самі будете щось організовувати. У Стрільців з'являться нові можливості. Ви можете отримати якісь подарунки, гроші, нагороду або подяку.

12 квітня Венера знову принесе Стрільцям гроші або вигідну співпрацю. Вам буде легко домовитися з іншими людьми. Романтичні стосунки вийдуть на новий рівень.

20 квітня - сонячне затемнення в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор радості, задоволення та кохання. У вашому житті з'явиться кохана людина, почнеться цукерковий-букетний період. Також можуть проявитися любовні трикутники.

У цей період можна купити лотерейний квиток, оскільки є шанс виграти.

21 квітня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня. Ця планета змусить Стрільців замислитися, що потрібно переробити в роботі або бізнесі. Якщо ви хотіли щось зробити, то поміняєте рішення. Можуть з'явитися люди з минулого або ви повернетеся на стару роботу.

Марс весь місяць перебуватиме в дев'ятому будинку гороскопу Стрільців і буде підштовхувати рухатися вперед. У Стрільців проявиться інтерес до подорожей, інших культур, іноземних мов.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти