Гороскоп на лютий 2023 для Раків: подарунки долі, прогрес і хороший дохід

Гороскоп Рак на лютий говорить про те, що місяць буде успішним фінансово / Фото ua.depositphotos.com

У лютому Раки отримають прибуток - гроші, яких чекали. Варто скорегувати свій фінансовий план, радить гороскоп на місяць.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у другий місяць року не буде жодної ретроградної планети, вся енергія йде вперед, тому лютий стане місяцем прогресу.

"Все, що у вас коли-небудь гальмувалося, зрушиться з місця. Або якщо ви хочете щось починати, просувати, то це той самий місяць, коли потрібно зробити крок вперед», - порадила фахівець.

Повня 5 лютого для Раків буде фінансовою. Ви отримаєте прибуток - гроші, яких чекали. Можливо ви завершите якийсь проект і отримаєте за нього оплату.

А ще повня може означати коригування фінансового плану. Ви можете переглядати ситуацію, наприклад, звільнитися і шукати нову роботу, відкрити свій бізнес. Може змінитися джерело доходу.

Астролог радить стежити за знаками Всесвіту, він може працювати через інших людей. Вони можуть показати вам, наскільки вас цінують.

12 лютого чекайте на новину, документи або дзвінок з приводу фінансів. Він стосуватиметься загальних фінансів, грошей вашого чоловіка або дружини, доходів партнерів.

З 15 по 17 лютого фінансове питання вимагатиме уваги рРаків. Ви будете щось продавати або купувати, здавати в оренду або оплачуваи.

20 лютого енергія ллється легко, ви в потоці, не потрібно докладати багато зусиль, щоб отримати бажане. Сильніше за інших вплив планет відчують Раки, які народилися з 20 по 25 червня. На цих представників знака зодіаку чекає щось нове в житті - робота, місце проживання, статус. Ви можете отримати дуже хорошу зарплату, проєкт, клієнта.

В останні дні лютого - 27 і 28 числа - Раки отримають подарунки долі, Всесвіт буде вас оберігати від нещасть. У житті Раків станеться щось дуже значуще - заручини, шлюб, хороший контракт або досягнення.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти