Гороскоп на лютий 2023 року для Левів: подарунки Всесвіту, криза і хеппі-енд

Гороскоп лютий 2023 - що чекає знак зодіаку Лев / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

У лютому Леви знімуть "рожеві окуляри", проясниться ситуація у стосунках, свідчить гороскоп на місяць. Ви побачите ситуацію такою, яка вона є, без прикрас.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, лютий - супермісяць для розвитку якихось справ і для починань.

"Якщо ви хотіли щось почати і думали, коли для цього найкращий час, то він нарешті прийшов. Особливо гарний час настане після молодика 20 лютого», - сказала астролог.

5 лютого - повня в знаку Лева в першому будинку гороскопу. Це будинок, який показує наші наміри, переконання, ставлення до світу, що ми транслюємо іншим людям і як ми себе показуємо. Таким чином, повня може позначитися на зовнішності Левів, ви можете поміняти імідж, зачіску, зробити уколи краси або пластичну операцію. Деякі Леви почнуть займатися спортом, ходити на масаж або в спа-салон, почнуть правильно харчуватися і піклуватися про своє тіло.

Також повня покаже ситуацію з роботою або репутацією та статусом. Ваша роль в суспільстві може змінитися, каже гороскоп. Сильніше за інших цю повню відчують Леви, які народилися з 6 по 9 серпня.

12 лютого Меркурій принесе Левам інформацію, на яку вони чекали. Це може бути також зустріч, знайомство, зокрема і романтичне.

З 15 по 17 лютого Леви знімуть «рожеві окуляри», проясниться ситуація в секторі стосунків, партнерства, шлюбу/розлучення. Ви побачите ситуацію такою, яка вона є, без прикрас. Також в цей час можливе підписання якогось важливого контракту.

Може прийти сума грошей. Не виключено отримання гранту, виграшу, кредиту, фінансової допомоги.

У коханні - емоційне напруження. Є ризик кризової ситуації, але в результаті це призведе до близькості з людиною. Щось дуже важливе відбудеться в житті Левів з 15 по 17 лютого.

19 лютого проясниться фінансова або психологічна ситуація. Якщо ви, припустимо, хочете почати бізнес і шукаєте партнера або інвестора, то дуже ймовірно, що ви його знайдете.

Молодик 20 лютого принесе Левам гроші або подарунки з-за кордону, любов з іноземцем, роман з людиною іншої культури, національності або релігії.

27 і 28 лютого справи йтимуть легко, удача буде на вашому боці, особливо якщо це стосується оформлення документів. Ви без зусиль зможете скласти будь-які іспити. Найбільше подарунків долі отримають Леви, які народилися з 1 по 5 серпня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти