Гороскоп на лютий 2023 для Терезів: астролог назвала дати суперперіоду в житті

Гороскоп лютий 2023 - що чекає на знак зодіаку Терези / ua.depositphotos.com

Всі проблеми у Терезів в лютому вирішуються легко, каже гороскоп. Буде дуже багато роботи, клієнтів, замовлень. Але не варто навантажувати себе занадто сильно.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2023 року для Терезів. Спеціаліст радить рухатися в напрямку мрії, оскільки нічого не заважатиме просуванню до мети.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 5 лютого буде повня у секторі отримання результатів. Ви отримаєте нагороду. Це можуть бути гроші за виконану роботу або диплом, якщо ви проходили навчання.

Повня може поміняти коло спілкування Терезів. З кимось ви припините дружити, але з'являться нові знайомі.

Також програється тема кохання. Можливо це буде кармічний роман, коли ви чомусь не можете бути разом і повинні розійтися.

З 16 лютого Терези будуть займатися здоров'ям. Якщо з'явиться необхідність піти до лікаря, то він буде дуже досвідченим, а результати аналізів будуть хорошими.

Всі проблеми у Терезів в лютому вирішуються легко, каже гороскоп. Буде дуже багато роботи, клієнтів, замовлень, з'явиться підробіток. Астролог радить не навантажувати себе занадто сильно. Важливо, щоб робота не заважала висипатися, відпочивати й стежити за здоров'ям.

19 лютого можуть з'явитися нові обов'язки в сім'ї або на роботі.

З 21 лютого почнеться вдалий період у коханні. Якщо на початку місяця це були несерйозні стосунки, то тепер це буде зв'язок з перспективою шлюбу. Якщо ви вже в парі, то стосунки стануть дуже гармонійними і близькими.

Останні дні лютого (27-28 число) і перші дні березня - це суперперіод для любові. Якщо ви вільні, то буде шанс зустріти свою другу половинку. Якщо ви в шлюбі, то з чоловіком/дружиною буде повне єднання як під час медового місяця. Особливо сильно це відчують Терези, які народилися з 30 вересня по 5 жовтня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти