Гороскоп на червень 2023: що чекає на Близнюків у перший місяць літа

Гороскоп Близнюки - що принесе червень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Сатурн змусить Близнюків подивитися назад. Можливо потрібно повернутися до старого проекту або на стару роботу, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Близнюків. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Червень розпочнеться з повного Місяця 4 числа в секторі стосунків і партнерства Близнюків.

Представники знака, які народилися з 3 по 5 червня, зіткнуться з якоюсь кульмінацією в цій сфері життя впродовж найближчого року. Зазвичай це актуально для дівчат. Наприклад, настане вагітність.

Повня принесе вирішення питань, пов'язаних зі шлюбом, з розлученням, з бізнес-партнерством. Можливо відбудеться угода купівлі-продажу квартири, машини, завершення якогось контракту. Ви дізнаєтеся новину, що стосується когось із вашого оточення. Якщо була невизначеність у стосунках, то все стане на свої місця.

6 червня Венера - планета любові, грошей, комфорту й гармонії - входить в сектор спілкування. У цьому ж будинку гороскопу знаходиться Марс. Венера і Марс — це пара, тож ви можете з кимось або працювати в парі, або познайомитися з 6 по 20 червня.

З 20 червня Венера починає сповільнювати хід, а з 23 липня розвертається в ретроградний рух. Близнюки можуть відчути уповільнення у фінансах. Може статися охолодження у стосунках.

12 червня Меркурій входить в знак Близнюків до 28 червня. Меркурій - це ідеї, контакти та знайомства. Меркурій в першому будинку дає планування, ідеї, починання, ініціативи. Також Меркурій - це думки, ви будете весь час думати. Може, готуватися до іспиту або щось писати.

Плутон, планета трансформації, змін і очищення, який був у вашому секторі фінансів цілих 15 років і пішов з нього 24 березня, повертається 12 червня в цей будинок гороскопа. Впродовж семи місяців ви будете щось завершувати або доробляти. Можливе отримання спадщини, будуть інвестиції, може бути це загальні фінанси, гроші вашого чоловіка або дружини, справи, пов'язані з кредитом, іпотекою, відкриття рахунків в іншій країні, переказ грошей.

17 червня Сатурн - планета дисципліни, порядку, відповідальності, перешкод і очікувань - розгортається в ретроградний рух і теж йде назад, як і Плутон. Сатурн, який знаходиться в секторі роботи, кар'єри, досягнень, мети, змусить Близнюків подивитися назад. Можливо потрібно буде повернутися до старого проекту або на стару роботу. Можливо ви очікували підвищення, а вам скажуть, що восени буде вільне місце. Може, ви хочете піти з роботи, звільнитися, а вас просять залишитися.

18 червня - молодик в першому будинку гороскопу, в знаку Близнюків. Якщо у вас день народження з 14 по 22 червня, то у вас молодик буде діяти всі 12 місяців і принесе нову людину в житті або нову роботу, нове місце проживання або народження дитини. Ви можете повністю змінитися.

З 22 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 6 грудня. На Близнюків чекає зміна фокусу в бізнесі, зміна планів, творчий проект або курс. Період ретроградності Нептуна добре витратити на підготовку до чогось нового.

Дивіться відео - Гороскоп Близнюки на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти