Гороскоп на травень 2023: на Раків золотим дощем поллються гроші

Анжела Перл склала гороскоп Рак на травень 2023 / Фото: скріншот, ua.depositphotos.com

У Раків є шанс знайти другу половинку. Це буде дуже романтичний період, тому варто ловити за хвіст птицю щастя, радить гороскоп 2023.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 1-2 травня Плутон, який знаходився в секторі грошей та прибутку, розвертається та піде в зворотному напрямку. 12 червня ця планета знову повернеться в 7-й будинок стосунків і партнерства. Раки закінчать всі свої справи, які стосуються романтичних стосунків, партнерства, шлюбу. Деякі представники знака поміняють ставлення до себе.

5 травня - місячне затемнення в секторі любові, радості, задоволень, дітей. Раки можуть завагітніти, діти укладуть шлюб, реалізується творчий проект, у вас з'явиться хобі. У коханні настане ясність - можливо це буде завершення стосунків або перехід на новий рівень. А можливо розкриється любовний трикутник, попередив гороскоп.

8 травня Венера (планета краси, грошей та любові) увійде в знак Раків і перебуватиме в першому будинку гороскопа до 6 червня. На Раків поллються гроші. Ви будете випромінювати красу і чарівність. Чекайте приємних подарунків.

З 21 травня Марс дасть Ракам сміливість і грайливість. У вас є шанс знайти другу половинку. Це буде дуже романтичний період, тому Ракам варто ловити за хвіст птицю щастя.

З 15 травня Меркурій повернеться в прямий рух, почнеться просування справ уперед. Відбудеться зустріч з друзями, нові знайомства, ви отримаєте гроші за виконану роботу.

З 17 травня Юпітер принесе Ракам нове коло спілкування, зустрічі, знайомства. Групи за інтересами та однодумці увійдуть у життя Раків. З'являться друзі-іноземці, які можуть порадити ідею для міжнародного бізнесу.

Молодик 19 травня дасть Ракам новий заряд енергії. На вас чекають договори, угоди, галасливі компанії, дружні посиденьки. Вільного часу практично не буде.

З 21 травня Марс принесе Ракам гроші або прибуткову ідею, підніметься самооцінка, ви станете активнішими. При цьому Ракам варто побоюватися надмірних витрат грошей. Купувати варто лише потрібні та добротні речі.

З 22 травня Ракам захочеться побути на самоті. Це вдалий час для того, щоб відправитися на відпочинок у віддалене місце або зануритися в езотерику.

Більш детально гороскоп для Раків на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти