Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня: Рибам - баланс, Овнам - повернення в минуле

Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 / ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз по картах таро розповість, які події чекають нас наступного тижня.

Прийдешній тиждень пройде під впливом карти Смерть. Не варто лякатися назви, так як вона символізує не буквальну смерть, а лише переродження, трансформацію себе і навколишнього світу. Також вона може символізувати звільнення від речей, які відслужили і повинні піти в минуле. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 рекомендує наступного тижня відпустити все, за що ви тримаєтеся, щоб продовжити шлях далі і досягти чогось більшого.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: 2 жезлів.

Дана карта вказує на необхідність повернення в сьогодення, щоб спланувати своє майбутнє. Перед представниками цього знака відкривається безліч можливостей, але зараз не час кидатися у вир з головою. Зараз не час діяти на емоціях. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 Овнам радить зважити всі плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися виходити за межі своєї зони комфорту. Нова область буде успішною, якщо ви підете туди з реалістичними очікуваннями результату.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Король пентаклей.

Карта говорить про те, що успіх залежить від вас і ваших рішень. Фінансовий достаток прийде обов'язково. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить рухатися до заповітної мети. Це буде сприятливий період для просування ідей, які раніше з'являлися у Тельців. Якщо вас відвідували думки про створення власного бізнесу або вкладення коштів, то це найоптимальніший період. Також для досягнення мети знадобитися план. Тільки чіткі і послідовні кроки приведуть до успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: 7 мечів.

Карта показує, що представники цього знака намагаються втекти від якоїсь важливої і значущої для них ситуації, з якою просто потрібно зустрітися віч-на-віч. Такою ситуацією може бути розмова з коханою людиною про стосунки або інші теми. Також карта може символізувати професійне напруження і втому, з якими ви нічого не робите. Гороскоп таро на тиждень Близнюкам радить вирішити проблему. Подальше відтягування тільки погіршить ситуацію.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Король кубків.

Тиждень обіцяє бути цікавим, оскільки карта вказує на успішне застосування сили та емоційної стійкості. Король кубків - символ віщунства, емоційної врівноваженості, контролю всього навколо. Карта символізує, що Ракам доведеться використовувати їх природну емоційну зрілість. Зараз ви проходите через випробування, які підкинуле вам життя. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 Ракам радить не намагатися придушити будь-які емоції, які у вас є, а дозволити їм взяти верх. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: Королева Жезлів.

Карта символізує позитивні емоції, чарівну і захоплену енергію, які візьмуть гору над усім іншим. Повз таких змін не зможуть пройти навіть оточуючі. Гороскоп таро на тиждень Левам обіцяє ситуацію, в якій вони будуть центром уваги. Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: 9 кубків.

Дев'ятка кубків символізує зміну ситуації, коли планети у вашому знаку Зодіаку вирівнюються. Вона символізує про те, що все йде так як потрібно. Дана ситуація свідчить про задоволеність станом справ на роботі, у відносинах, вашою дружбою — ваша емоційна чаша може дійсно переповнитися! Гороскоп таро на тиждень Дівам радить витратити час, щоб зупинитися і оцінити достаток благословень, які життя пропонує вам прямо зараз.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Вежа.

Карта є символом радикальних змін, які відбудуться раптово. Першою реакцією буде відмова від трансформації. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить запитати себе, звідки опір. Зміни необхідні для подальшого зростання і розвитку, тому потрібно їх прийняти і пройти, як би не було важко в даний момент.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Колісниця.

Дана карта символізує силу волі, дії і самоконтроль. Наступного тижня потрібно буде взяти в руки управління ситуацією і проявити свою силу. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам радить не чекати позитивних змін з боку, а робити їх самостійно, просувати себе до успіху. Колісниця знає, що будь-який результат і успіх вимагає важкої роботи і дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 2 кубків.

Карта символізує партнерство, яке для представників цього знака стоїть на першому місці. Під партнерством мається на увазі, як романтичні відносини, так і ділові домовленості в сфері бізнесу. Це партнерство знаходиться на початковій стадії, а гороскоп таро на тиждень 2-8 січня Стрільцям рекомендує скористатися моментом і розвивати відносини. Тільки в цьому випадку ви отримаєте надійного бізнес-партнера або близької людини.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: Колесо Фортуни.

Карта символізує зміни ситуації. Якщо у вас були проблеми і складний життєвий період, то це означає, що він завершується і зміниться більш сприятливою обстановкою. Якщо ж у Вашому житті був період процвітання, то ситуація може змінитися в гіршу сторону. Гороскоп таро на тиждень Козерогам радить не оплакувати загублене, так як це ще один щабель до розвитку. Досвід, який вже у вас є служить для розуміння себе і своїх можливостей.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 5 жезлів.

Наступного тижня може створитись враження, що Водолії залучені в конфлікт. Також карта символізує спробу досягнення якоїсь мети і зіткнення з перешкодами. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить озирнутися уважно, щоб зрозуміти чи немає навколо недоброзичливців, що сіють сумніви в ваших можливостях. Також карта говорить про те, що на цьому тижні потрібно слухати оточуючих і використовувати собі на благо всю отриману інформацію.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Помірність.

Якщо випала дана карта, потрібно прагнути до помірності і балансу у всьому, уповільнивши всі життєві процеси. Також вона символізує збереження більш плавного настрою, прояв терпіння і пристосовності, наскільки це можливо. Якщо ви недавно відкидали будь-які зміни у своєму житті або ж давали волю стресу, прийшов час змінити підхід до вирішення важливих питань. Гороскоп таро на тиждень Рибам рекомендує не носити за своєю спиною непосильний вантаж негативу, дозволивши йому зісковзувати, а не накопичуватися там.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Автор: Марина Лугина
Новини заразКонтакти