Хитрі господині загортають одяг в пергамент перед тим, як класти його до шафи: в чому "фішка"

Навіщо одяг загортають в пергамент перед тим, як класти її в шафу / скріншот

Деякі господині знайшли для пергаментного паперу застосування за межами кухні.

Пергаментний папір стала вже незамінним помічником на кухні, але використовувати її можна не тільки при запіканні або випічці.

Деякі господині знайшли для неї застосування і за межами кухні.

Пергаментний папір в шафі

У Змащені найтоншим шаром воску листи люди обертають штани, блузи або сукні, а тільки потім кладуть в гардероб. Дивну, на перший погляд, дію насправді легко пояснити.

При тривалому зберіганні на речах, які були виготовлені з натуральних тканин, можуть з'явитися плями, а розлучення жовтого кольору виникають під впливом вологи і світла, а позбутися від них потім дуже складно.

Завдяки використанню пекарського паперу тканина захищена від впливу зовнішніх факторів і речі можуть зберігатися довгий час без будь-яких наслідків.

Пергаментний папір також можна використовувати у ванній кімнаті

Маловідомий, але, безперечно, ефективний спосіб застосування пергаменту полягає в прибиранні у ванній кімнаті. Якщо вам набридло бачити розводи, які неодмінно залишаються у ванній на крані, спробуйте натерти сантехніку папером для випічки.

Оскільки будь-який пергамент покритий тонким шаром воску, таким чином ви забезпечите крану захист від води і зробите його блискучим.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти