Як позбутися від запаху ніг: що робити, щоб впоратися зі смородом від ступень

Як позбутися від неприємного запаху ніг? / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

"Чому ноги смердять навіть після миття?"- питання актуальне не тільки в казармі солдатській або в роздягальні спортивної команди, але і в звичайній обстановці.

Ефективність засобу від запаху ніг залежить від декількох факторів, в тому числі від ступеня пітливості ніг, складу засобу та індивідуальних особливостей організму.

Який найефективніший засіб від запаху ніг?

В цілому, найбільш ефективними засобами від запаху ніг вважаються антиперспіранти. Вони діють, блокуючи протоки потових залоз, що запобігає потовиділенню. Антиперспіранти зазвичай містять у складі такі речовини, як алюміній хлоргідрат, алюміній хлоризобутилат або алюміній цирконій хлорид.

Засоби з дезодоруючою дією не блокують потовиділення, а лише маскують запах поту. Вони містять в складі віддушки, які перебивають неприємний запах.

Також існують засоби, які поєднують в собі антиперспірантну і дезодоруючу дію.

Крім того, рекомендуємо прочитати наш матеріал: "Неприємні "аромати" зникнуть назавжди: 4 способи, як позбутися запаху у квартирі".

За ступенем ефективності кошти від запаху ніг можна розділити на наступні групи:

При виборі засобу від запаху ніг слід враховувати наступні фактори:

Якщо ви зіткнулися з довгостроково проблемою запаху ніг, слід звернутися до лікаря. Можливо, причиною запаху є якесь захворювання, яке потребує лікування.

Як позбутися запаху ніг

Ось кілька порад, як позбутися запаху ніг:

Якщо ви випробували всі ці поради, а запах ніг не проходить, зверніться до лікаря. Можливо, причиною запаху є якесь захворювання, яке потребує лікування.

Як позбутися від неприємного запаху ніг народні засоби?

Ось деякі народні засоби від неприємного запаху ніг:

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти