Як не можна називати синів: чоловіки з цими іменами - кошмар для своїх матерів

Синів з такими іменами не люблять мами / pixabay.com

Чому мама і син з часом стають один одному чужими - таємниця цієї сімейної трагедії може ховатися в імені дитини.

Існують чоловічі імена з негативним значенням, тому до підбору імені для свого хлопчика варто підходити з особливою ретельністю. Особливо якщо у матері є страх, що вона ніколи не зможе налагодити зв'язок з дитиною.

Не тільки психологічні травми, які батьки неминуче завдають своїм дітям, можуть призвести до того, що в дорослому віці між ними – арктичний холод. Відносини мама-син нерідко стають джерелом проблем в дорослому віці. Ім'я чоловіка також може впливати на погані відносини з матір'ю, робити їх відстороненими.

Главред розповість, як мамі не треба називати сина, якщо вона не хоче, щоб їхні стосунки перетворилися на справжній кошмар.

Від пошуків материнської любові до репутації ловеласа

У маленького Сєні з самого раннього дитинства розвивається гостра потреба в схваленні. Особливо це стосується дорослих, яких уособлюють його батьки. Мама для цього хлопчика – небожителька, якій він відчайдушно намагається довести, що він гідний її любові. На жаль, нерідко відносини між матір'ю і Арсенієм не складаються – навіть після народження дитини вона рідко пізнає радості материнства, і тримається зі своїм чадом відсторонено і навіть холодно. Через це з Арсеніїв виростають бабії – вони постійно шукають жіночого тепла і ласки. Особливо їх приваблюють жінки, схожі на їхніх матерів. Але з відносинами не складається: як тільки дорослі Сєні впізнають в обраниці ту, про любов якої він мріяв все дитинство, вони зникають в страху знову бути відкинутими.

Як мамі не треба називати сина / pixabay.com

Від дитячої впертості до жінконенависництва

З Святославів виходять чудові, впевнені в собі лідери, здатні зачарувати і підпорядкувати собі якщо не всіх, то дуже багатьох. У дитинстві всі ці якості проявляються, як норовливість і впертість, і їх вони, як правило, переймають від матері. Тому відносини у мами з маленьким Святиком завжди натягнуті: якщо вона відмовляється визнати незалежність своєї дитини, виходять скандали, якщо підпорядковується його натиску – він втрачає до неї будь-яку повагу. Такі непрості протиріччя в дитячій душі породжують у вже дорослому Святославі презирство або навіть ненависть до всього жіночого роду.

Від хуліганства до страху близькості

Гриша в дитинстві - дзиґа, яких мало. І якщо у батька це викликає лише поблажливі посмішки, і, чого гріха таїти, деяку гордість за безстрашність сина, то маму такий хлопчик доводить до сказу. Тому до кінця полюбити свого малюка матері так і не вдається – вона просто боїться плода своїх чресел і його непередбачуваності. Чоловіки на ім'я Григорій, хоч і люблять своїх мам в глибині душі, але ставляться до них з поблажливістю. Яка не дозволяє їм проявляти свої почуття, як того вимагає їх душа.

Якщо у чоловіка погані відносини з матір'ю: вплив імені / pixabay.com

Від дитячих розчарувань до дорослої ненависті

За рахунок маленького Ярика мама нерідко намагається втілити свої нереалізовані мрії і втрачені можливості. А так як вони далеко не завжди збігаються з бажаннями і здібностями самого хлопчика, відноситься він до таких "кармічних" завдань абияк. Чим сильно розчаровує маму. З роками це розчарування лише накопичується, що геть витісняє будь-які ніжні почуття в душі матері по відношенню до нього. І якщо в дитинстві Ярик ще сподівається побачити хоч трохи любові від головної жінки в своєму житті, то дорослий Ярослав нерідко без жодного жалю повністю обриває зв'язки з жінкою, яка йому абсолютно чужа.

Від маминого синочка до нестерпного дорослого

Найулюбленіший і солодкий мамин хлопчик - це Ілюша. У дитинстві він отримує все, про що може тільки мріяти, всі його бажання передбачаються, а капризи негайно втілюються в життя. Тому виростають з них справжні матусині синочки – ледачі, розпещені чоловіки, які звикли отримувати все нахрапом і нехтувати почуттями та інтересами оточуючих. Дорослий Ілля воліє залишатися під маминої спідницею якомога довше, адже до життя в реальному світі він не пристосований, та й його поганий характер здатна винести лише його мати. Найсумніше в цій історії – що її Ілля не цінує, адже звик тільки користуватися людьми, а по-справжньому любить він одну-єдину людину на всьому білому світі – себе.

Погані відносини сина з матір'ю - вплив імені чоловіка / pixabay.com

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти