Як посадити кабачки хитрим способом: урожай буде величезним

Як посадити кабачки хитрим способом: урожай буде величезним

Вирощування кабачків у відкритому ґрунті - справа не хитра. Але якщо знати один секрет, то кабачки можна відвантажувати тачками.

Кабачок - смачний літній овоч, який користується популярністю у кожної господині, адже з нього можна приготувати безліч страв і законсервувати на зиму. Крім того, кабачок невибагливий, його легко вирощувати, тому цю баштанну культуру можна зустріти на ділянці у кожного городника. Деякі вирощують цей овоч на компостній купі, але є ще один хитрий спосіб, про який знають не всі.

До речі, якщо врожай цього овочу виявиться надто великим, то не поспішайте відносити надлишки сусідам. Щоб знати, що робити, прочитайте матеріал: Чому не можна роздавати кабачки: ви здивуєтеся, коли дізнаєтесь.

Вирощування кабачків хитрим способом - у чому суть

Щоб виростити кабачки таким незвичайним способом, потрібно підготувати ділянку. Причому підготовка починається за рік до вирощування овоча.

Виберіть ділянку на городі та складайте на ньому скошену траву у вигляді кола діаметром 2,5 метра. У цю купу також можна складати бадилля томатів, картоплі, моркви, цибулі та інших культур крім баштанних.

За літо купа виросте заввишки приблизно в півметра або більше. У такому вигляді її залишають на зиму.

Навесні купу слід перевернути: верхній шар повинен виявитися внизу, а нижній - нагорі. Далі купу присипають землею (приблизно 10 см) та в кінці травня можна вирощувати пророщене насіння баштанних культур. На таку клумбу можна висадити кабачки, патисони і цукіні.

Краї клумби варто обкласти сіном або соломою, щоб в неї не пробралися бур'яни.

Клумбу потрібно регулярно поливати. Вже через місяць вона обросте величезними листям з купою жовтих квітів і зав'язі.

Така зелена гірка не лише прикрасить город, а й порадує урожаєм. До слова, збирати його буде дуже зручно, адже до центру можна дотягнутися з будь-якого краю і при цьому не поламати листя рослини.

Що люблять кабачки

А тепер кілька слів про те, що потрібно робити, щоб був хороший урожай кабачків. Отже,

Раніше Главред писав, як посадити помідори унікальним німецьким способом. Цей спосіб посадки томатів з незвичайним добривом працює безвідмовно. При цьому не буде потрібно великих фізичних або матеріальних витрат.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти