Як зробити ідеальний фарш з індички: феєричні секрети від мішленівських кухарів

Як покращити смак фаршу з індички? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

В залежності від виду страви, яку ви зібралися приготувати, спосіб приготування фаршу з індички буде відрізнятися.

М'ясо індички є надзвичайно корисним для нашого організму, адже воно багате на важливі мікроелементи та вітаміни, такі як залізо, цинк, фосфор, вітамін А, Е та В6. Ще одною перевагою м'яса індички є його низька калорійність. Саме тому індичка – це ідеальний вибір для тих, хто хоче схуднути.

Одним з найпопулярніших варіантів використання м'яса індички є приготування фаршу, який може стати основою багатьох страв. Проте досить часто фарш з індички не виходить таким, як хотілося б. Главред розповідає, як покращити смак фаршу з індички.

В залежності від виду страви, яку ви зібралися приготувати, спосіб приготування фаршу буде відрізнятися. Тому далі пояснюємо, як приготувати ідеальний фарш з індички для котлет, супу з фрикадельками та пиріжків.

Зробити ідеальний суп із фрикадельками дуже просто, якщо знати одну просту хитрість. У фарш потрібно обов'язково додати куряче яйце. Якщо цього не зробити, то ваші фрикадельки не будуть тримати форму та просто розпадуться. Окрім того, є ще один хитрий трюк, яким користуються досвідчені кухарі під час приготування супу з фрикадельками. Якщо ви хочете, щоб ваш суп був неперевершеним, то перед тим як готувати фрикадельки, потрібно зварити бульйон із індички. Уся справа в тому, що фрикадельки не дадуть супу ніякого навару, а тому він вийде не смачним. Після приготування бульйону, додайте усі необхідні інгредієнти до супу, а фрикадельки киньте за 10 хвилин до закінчення приготування.

Якщо ви не знаєте, як зробити котлети з індички м'якими, то є дуже простий секрет. Під час приготування фаршу до нього потрібно додати куряче яйце та трохи твердого сиру. На 500 грамів фаршу знадобиться приблизно 150 грамів натертого сиру. Завдяки сиру ваші котлетки будуть не лише м'якими та ніжними, а ще й ніколи не втратять форму під час обсмажування.

Досвідчені кулінари під час приготування пиріжків із м'яса індички користуються неймовірним секретом. Вони посипають кунжутом не лише самі пиріжки, а й додають його у фарш. Тепер ви теж знаєте, як покращити смак індички. Саме завдяки кунжуту пиріжки з індички виходять незрівнянними. Просто обсмажте насіння кунжуту на сковороді упродовж 3-4 хвилин та додайте його у раніше обсмажений фарш. На 500 грамів фаршу знадобиться 100 грамів кунжуту.

Дивіться відео про те, як приготувати святкову індичку та йоркширські пудинги:

Вас може зацікавити:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти