Як приховати лайки під своїми або чужими фотографіями в Instagram

В Instagram з'явилася функція приховування лайків / УНІАН

Протягом найближчих тижнів аналогічна можливість з'явиться і в Facebook.

Більш ніж через два роки після початку перших тестів Instaram прийняв рішення впровадити функцію приховування лайків під постами для всіх користувачів. Опція не обов'язкова і включається в налаштуваннях.

Дозволяється приховати показ лайків як під своїми публікаціями, так і під фотографіями інших людей. Це дозволить знизити соціальний тиск, який відчувала частина аудиторії Instagram, – розповіли розробники.

Як приховати лайки в Instagram

Instagram і Facebook почали глобальне тестування приховування лайків у квітні 2021 року. За результатами тестування представники сервісу отримали суперечливі відгуки – хтось без лайків став відчувати менше соціального тиску, а комусь захотілося їх повернути, тому на цей раз вирішили дати вибір.

Instagram також протестував інші варіанти, які могли б зменшити тиск на користувачів – наприклад, приховування кількості фоловерів. Це призвело до негативного ефекту, оскільки нові користувачі соцмережі дивляться чужих фоловерів, аби налаштувати свою стрічку, пише Bloomberg.

Нагадаємо, що раніше цього року українським Instagram Instagram стала доступна функція Instagram Shopping, яка дозволить вибирати товари прямо через публікації в соціальній мережі.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти