Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують

Капсульний гардероб після 60 років - чудове рішення / Instagram

Базовий гардероб жінки за 60 складно уявити без красивих і зручних штанів, в яких вона відчуває себе на мільйон доларів. Але не тільки.

Щоб не панікувати, коли кудись потрібно швидко зібратися, відмінним рішенням може стати капсульний гардероб. Крім того, що ви заощадите багато часу, так ви ще не будете хвилюватися, як виглядаєте з боку. Особливо це важливо, якщо ви переступили поріг у 60 років — в цьому віці довго крутитися перед дзеркалом може бути утомливо, а підбирати стильні речі тим більше. Але капсульний гардероб позбавить вас від подібної суєти і навіть візуально омолодить.

Капсульний гардероб - це ретельно підібраний маленький гардероб, який дозволяє легко поєднувати речі між собою. Як результат ви зможете створювати багато стильних образів, при цьому ви використовуватимете мінімальну кількість одягу.

Хитрість полягає в тому, щоб знайти правильні речі для вас і вашого способу життя. А якщо ви багато років поспіль поповнювали свою шафу, то напевно у вас є одяг, який між собою ідеально поєднується.

Ми сьогодні розповімо вам про те, що носити жінці після 60 років, щоб виглядати стильно, і як повинна одягатися жінка після 60 років, щоб візуально здаватися набагато молодшою. Наші прості підказки допоможуть вам створити хороший капсульний гардероб, який полегшить життя і дозволить вам в будь-якій ситуації відчувати себе впевнено і років на 10-15 молодшою.

Отже, як в 60 років виглядати на 45 - 6 речей, які відмінно поєднуються між собою і здатні на дива:

1. Хороший блейзер. Якісний блейзер є обов'язковим для вашого капсульного гардеробу, і ви повинні прагнути до універсальності. Шукайте варіанти чорного або темно-синього кольору, і спробуйте різні стилі, від коротких до подовжених, щоб вибрати той, який вам найбільше пасує.

Якісний блейзер є обов'язковим для жінок після 60 / Instagram

2. Штани, які добре сидять. Базовий гардероб жінки за 60 немислимий без красивих штанів, в яких ви відчуваєте себе на мільйон доларів. Такі штани і блейзер - це шикарний дует на всі випадки життя. Навіть якщо ви не ходите в офіс, то піджак можна поєднувати з джинсами — вийде дуже стильно.

3. Ефектна спідниця. За допомогою спідниці ви можете виразити себе, тому підберіть для себе варіант, який викликає у вас найприємніші почуття. Це може бути яскрава спідниця з квітами, або стримана модель, але вона обов'язково повинна бути пошита з якісної тканини, адже капсульний гардероб створюють на тривалий час.

4. Вічний светр. Жінки після 60 років повинні мати в своїй шафі класичний кашеміровий светр нейтрального відтінку, наприклад, чорний, білий, бежевий, темно-синій або сірий. Такий елегантний светр ви можете поєднувати зі своєю яскравою спідницею та ідеальними штанами.

Гардероб жінки 60 років повинен включати вічний светр / Instagram

5. Класична сукня. Мода для жінок за 60 - це, як правило, класика. Гарна сукня класичного крою може стати чудовим доповненням вашого капсульного гардеробу. Тільки вибирайте моделі з хороших тканин, в яких вам буде затишно. Також зверніть увагу на плаття з запахом — воно відмінно омолоджує образ.

6. Кілька блузок. Гардероб жінки 60 років складно уявити без декількох блузок, які можна носити окремо, поєднувати зі светрами і піджаками. Найкраще підбирайте блузки нейтрального кольору, але ви також можете поекспериментувати з ніжним кольором, наприклад, рожевим або блакитним.

Гардероб жінки 60 років складно уявити без блузок / Instagram

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти