Як повернути тонус вашій шкірі після сильного схуднення: поради нутриціологині

Як відновити тонус шкіри після сильного схуднення / Фото kp.ru

Часом на відновлення йде не один рік. Як прискорити процес, і відновити тонус шкіри – розповіла нутриціологиня Ольга Усенко.

Після схуднення шкіра може втратити свою пружність і не виглядати так, як ви мріяли. Найчастіше це пов'язано з дуже швидкою втратою ваги, голодуванням або сильним обмеженням в їжі. Особливо це стосується тих, хто схуд на 10 – 15 – 20 і більше кілограмів.

Часом на відновлення йде не один рік. Як прискорити процес, і відновити тонус шкіри – розповіла українська нутриціологиня та експерт з правильного харчування Ольга Усенко на своїй сторінці в Instagram.

Як привести до ладу шкіру

За словами нутриціологині, роботу над тілом краще почати ще в процесі схуднення. Якщо робити все комплексно, результат буде в рази кращим.

Існує 2 види процедур:

До домашніх процедур, які ви можете робити самостійно, належать:

Салонні процедури:

Ольга Усенко також уточнила, що стан шкіри залежить від раціону. Тому харчування – перше, з чого слід почати. Тільки потім варто підключати інші методи. Комплексний підхід дозволить швидше побачити результат.

Комплексний підхід допоможе привести шкіру в порядок / i.ytimg.com

Читати такожДієтолог назвала спосіб схуднення без виснажливих дієт і шкоди для здоров'я

Раніше засновник школи і дієтолог Андрій Невський розповів про 7 типових помилок тих, хто дотримується дієти. Перевірте, чи не допускаєте ви цих поширених помилок при схудненні.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти