Як виростити помідори черрі на підвіконні: покрокова інструкція

Як виростити помідори черрі на підвіконні / колаж Главред

Урожай ви зберете вже через два місяці.

Виростити помідори вдома для багатьох може здатися нереальним завданням, але завдяки покроковій інструкції це буде легким завданням..

Помідори черрі порівняно невеликі та не вимагають складного догляду, а якщо отримують достатньо світла, то зазвичай дають гарний врожай пише "Лайфхакер".

Що потрібно для того, щоб виростити помідори будинку?

Як проростити насіння

Помістіть насіння в горщик з грунтом, не закопуйте глибоко. Полийте, накрийте плівкою і на кілька днів поставте в тепле місце з температурою близько 25-27 °С. Після появи перших сходів зніміть поліетилен і дочекайтеся, поки паростки досягнуть 5-6 см.

Читати такожРибні відходи краще не викидати: як приготувати добриво, від якого квіти будуть в захватіЯкщо ви вирощуєте черрі в горщику, залиште один найміцніший саджанець, а решту видаліть. Якщо в ящику, то прорідити сходи, залишивши між ними не менше 10-15 см. Застроміть в землю решітку.

Як доглядати за помідорами та коли чекати урожай

Поливати їх потрібно раз у два три дні, а раз в тиждень додавати підгодівлю згідно з інструкцією.

Рослині треба хоча б 10-12 годин світла на добу, тому при потребі включайте фітолампи. Коли кущик стане вище, підв'яжіть його до сітки і стежте, щоб він не погнувся. Цвісти помідори почнуть через місяць, а через два вас чекають перші плоди.

Читайте також:

Новини заразКонтакти