Які брови омолоджують після 40 років: прості трюки для результату, який надихне

Модні брови 2023 омолоджують / Instagram

Форма брів має значення, особливо, якщо ви хочете здаватися візуально молодшою. При цьому вони повинні бути густими, як модні брови 2023.

Час вищипаних брів закінчився. Принаймні, для тих жінок, які з гордістю відрощують густі брови. Ця тенденція буде актуальною і наступного року, тому не чіпайте кожну волосинку, що "вийшла за рамки". Модні брови 2023 точно будуть густими і пишними.

Можна надати бровам різну форму, від прямої до незграбної та округлої. Добре доглянуті брови - це те, до чого потрібно прагнути, але в гонитві за ідеалом не варто заходити занадто далеко. Важливо не ігнорувати природну форму брів - вона підходить нам найкраще, адже її придумала сама природа! Особливо це потрібно враховувати, якщо ви переступили поріг у 40 років і хочете здаватися візуально молодшою.

Які брови омолоджують після 40 років

Густі брови зараз в моді. Тільки мова йде не про густі варіанти в стилі романтичних 80-х, а про натуральні і доглянуті густі брови. Перевага таких брів в тому, що вони роблять жінку після 40 років молодшою.

Які брови старять жінку

Тонкі брови швидко створюють доглянутий вигляд, але підкреслюють дугу, яку утворює кістка прямо під бровами. З віком ця кістка часто стає більш вираженою. Тонкі брови ще більше підкреслюють цю кістку. Візуально це не додає плюсів жінці - створюється враження чогось неприродного, а це дуже сильно старить.

Які брови вважаються найкрасивішими

Не має значення, яку форму брів ви оберете, головне, щоб вона була максимально наближеною до вашої "рідної". А далі потрібно постаратися надати бровам доглянутий вигляд - тільки не плутайте його з ідеальним, немов під трафарет.

Ідеальна форма брів - "рідна" / Instagram

Після того, як ви "намалювали" бажану форму, заповніть брови темними тінями і або олівцем. Так, ваша мета - природні густі брови, але якщо лінія брів не рівна, а місцями вони нерівномірно просвічуються, то це працює проти вас. Нанесіть невелику кількість тіней на пензлик, і "наповніть" брови кольором, або використовуйте для цього спеціальний олівець. Крім того, щоб брови стали красивими, їх потрібно розчесати вгору маленькою щіточкою і зафіксувати.

Крім тіней і олівця для брів, можете взяти на озброєння спеціальну підводку для брів - вона виглядає як своєрідна ручка і дозволяє працювати дуже акуратно і точно.

Як зробити брови густішими - прості трюки

Якщо до цього під впливом чиїхось порад, модних трендів або просто часу ваші брови стали занадто тонкими, то засмучуватися не варто: зробити модні брови 2023 ви зможете в домашніх умовах.

Зробити модні брови 2023 можна в домашніх умовах / Instagram

1. Для початку припиніть щипати брови. Не чіпайте їх принаймні кілька місяців, а може і більше. Подивіться, що відбувається - цілком можливо, щось несподівано відросте. Але наберіться терпіння, дайте цим волосинам час.

2. Почніть балувати свої брови касторовою олією - вона сприяє росту волосся. Постарайтеся щовечора наносити касторове масло на брови за допомогою чистого пензлика або ватної палички, і через деякий час побачите результат, який вас порадує і надихне.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти