Які речі потрібно терміново викинути з шафи - поради Андре Тана

Андре Тан / Фото instagram.com/andre_tan_official/

Є одяг, який вже відслужив своє, але його шкода викинути. Андре Тан радить позбутися таких речей. Шкода має бути себе. Адже вас побачать на вулиці.

Український дизайнер Андре Тан дав поради, як навести порядок в шафі та звільнити місце для нових речей.

Зокрема, відомий модельєр розповів в Instagram, який одяг і взуття необхідно терміново викинути із шафи.

Річ "ще стане в нагоді"

"Річ вже 100% відслужила своє, але вам її шкода викинути через спогади, пов'язані з нею? Навіть не замислюйтеся! Шкода вам має бути себе, якщо вас в цьому хтось побачить на вулиці!" - написав Андре Тан.

"Клон у шафі"

Деякі базові речі, схожі одна на одну, можна залишити в декількох примірниках. Наприклад, білі футболки, чорні штани.

"Одна справа, якщо це базові речі, за типом трьох білих футболок і двох пар чорних штанів. Але якщо це, наприклад, чотири сукні однакового фасону з однотипним малюнком, то, найімовірніше, ви носите з них лише одну, а іншим трьом час вирушати з очей геть», - зазначив модельєр.

"Річ колишньої слави"

За словами Тана, якщо ви купили в ажіотажі річ з дизайнерської колекції два-три роки тому і наділи її всього кілька раз, то будьте впевнені: її час минув.

«По-перше, це вже не модно, а по-друге, вам, найімовірніше, буде ні з чим її носити», - сказав модельєр.

Взуття "ще один раз сходжу за молоком"

Якщо у вашій шафі є потерте взуття, то від нього потрібно позбавитися.

"Звичайно, в ньому вам звично і зручно, як в м'яких домашніх тапочках. Але подивіться на ситуацію об'єктивно: в цьому навіть не ховають! Ви гідні кращого! Підіть і купіть собі пару нормального взуття", - вважає Андре Тан.

Практичний, але нецікавий одяг

Якась дуже практична річ, що підходить під половину вашого гардеробу, але не приносить вам радості - теж претендент на викид.

"Вона неяскрава, нецікава і взагалі ніяка. Викидайте її! Краще сходіть зайвий раз на шопінг і купіть щось таке ж практичне, але у вашому стилі», - резюмував дизайнер.

Як повідомляв Главред, раніше український дизайнер Андре Тан назвав список речей, які стануть головними антитрендами цієї осені, а також розповів про наймодніші кольори осінньо-зимового сезону.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти