Які речі потрібно викинути з дому, щоб поліпшити здоров'я

Які речі терміново потрібно викинути з дому / pixabay

Медики назвали речі побуту, які насправді дуже шкідливі для здоров'я.

Наше здоров'я і емоційний стан безпосередньо залежить від речей, які оточують нас і якими ми користуємося.

Так, нещодавно медики склали список небезпечних і шкідливих для нашого здоров'я речей. Цими предметами, як пише Health, ми користуємося щодня і навіть не підозрюємо, що можемо нашкодити своєму організму.

Пластикові контейнери дуже небезпечні. Перегляньте свою колекцію пластикових контейнерів для зберігання. Все, що зроблено з прозорого жорсткого пластику і має маркування з цифрою 7. Ці типи контейнерів можуть містити небезпечний полікарбонат.

Освіжувач повітря. Хоч багато хто і звик ним користуватися, але в ньому знаходиться фталатів - ця речовина використовується для того, щоб свіжий аромат тримався довше і фталати зустрічаються не тільки в спреях, але і в твердих освіжувачах. Цей тип хімікатів у великих дозах можуть мати шкідливі наслідки.

Старі речі і кросівки. На думку медиків і лікарів, хто регулярно займається спортом і бігає щодня, потрібно міняти кросівки кожні три місяці. Взуття зношується, втрачає амортизацію і стає менш зручною для ноги.

Зубна щітка. Багато хто знає, що користуватися правильно зубною щіткою вранці і ввечері. При правильному використанні зубної щітки - вона стає непридатною для використання через 2-3 місяці.

Читати такожЩо потрібно зробити перед виходом з дому: 10 прийме на удачу

Також для поліпшення свого емоційного здоров'я медики рекомендують викинути:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти