Коли новий імідж може принести гроші: місячний календар стрижок на червень 2023

Місячний календар стрижок на Червень 2023 / колаж: Главред, фото: pexels / instagram jemma_hair_dmd

Календар стрижок на червень підкаже, в який день першого літнього місяця краще зовсім не стригти волосся.

Місячний календар стрижок на червень 2023 року допоможе дізнатися в який день стрижка може дати людині негоди і позбавити її щастя і енергії, а коли навпаки допоможе зберегти радість, енергію, і насолодитися хорошими змінами.

Фази Місяця в червні 2023

Фази Місяця грають одну з найголовніших ролей в зміні іміджу. Якість стрижки та фарбування, а також враження від них безпосередньо залежать від стану Місяця. Для того, щоб бути задоволеним зміною свого зовнішнього вигляду – необхідно робити це з оглядкою на місячний календар стрижок.

Зростаючий Місяць у червні2023 - 1-3, 19-30 числа

Спадаючий Місяць у червні2023 - 5-17 числа

Повний Місяць - 4 числа

Молодик - 18 числа

Сприятливі дні для стрижки в червні 2023

Стрижка в правильний день місячного календаря може забезпечити приплив хорошої енергії і враження від свого зовнішнього вигляду. Нерідко вона також може вплинути на фінансове благополуччя і самопочуття.

Добрими днями для стрижки в червні будуть такі числа: 1, 2, 14, 15, 16, 22, 25, 29 червня. Місячний календар обіцяє хороші результати по зміні іміджу саме в ці дні. Вони можуть принести в життя нові фінанси, енергію, сили і можливості для досягнення фінансового благополуччя.

Несприятливі дні для стрижки в червні 2023

Несприятливими днями для стрижки в червні є наступні числа: 12, 13, 18. Стрижка волосся в ці дні мало того, що не дасть ніякої користі волоссю, так ще й пройде, швидше за все, безуспішно. Дані числа несуть великий ризик зустріти поганого майстра.

Однак якщо для зміни зовнішнього вигляду підходять тільки ці дні – постарайтеся дуже ретельно і вимогливо поставитися до вибору свого майстра.

Також вам може бути цікаво:

Автор: Єлизавета Бельмас
Новини заразКонтакти