Місячний календар покупок: коли та що найкраще купувати, щоб не витратити гроші даремно

Покупки по місячним дням - коли і що найкраще купувати / Фото ua.depositphotos.com, pexels.com

Є дні, в які краще нічого не купувати, інакше річ швидко зламається, загубиться або ви просто будете незадоволені тим, як витратили гроші.

Не секрет, що Місяць впливає на наше повсякденне життя. Залежно від характеру енергії Місяця дні можуть бути як сприятливими, так і навпаки, не дуже хорошими. Причому енергетика нічного світила може впливати не лише на наше самопочуття й настрій, але навіть і на покупки, які ми здійснюємо.

Астрологи кажуть, що є дні, в які краще нічого не купувати, інакше річ швидко зламається, загубиться або ви просто будете незадоволені тим, як витратили гроші. А щоб придбання порадувало і прослужило якомога довше, покупки варто робити по місячних днях.

Місячний календар покупок

В перший місячний день добре купувати предмети, які випромінюють світло. Наприклад, свічки, лампи, телевізори, монітори тощо.

У другий місячний день можна робити будь-які покупки, а також брати в борг, витрачати гроші на розваги. Можна торгуватися, щоби придбати товар за найвигіднішою для вас ціною, і відстоювати свої споживчі права.

Третій місячний день підходить для планування і вивчення ринку.

У четвертий місячний день можна відправитися в ресторан або приготувати вдома особливу вечерю з делікатесами.

В п'ятий місячний день можна купувати подарунки. Причому витрачати дозволяється будь-яку суму грошей. Також це хороший день для благодійності. У майбутньому такий вчинок обернеться для вас удачею.

Шостий місячний день підходить для придбання інструментів, знарядь праці, верстатів і механізмів.

У сьомий місячний день найкраще купувати авіаквитки і туристичні путівки.

ВУ десятий місячний день добре купувати будматеріали і насіння рослин, в дванадцятий - ікони, свічки, предмети для духовних практик, йоги та медитації.

Тринадцятий місячний день хороший для того, щоби купувати все кругле — від апельсинів до тенісних кульок.

Чотирнадцятий місячний день підходить для покупки книг, підручників тощо.

У сімнадцятий місячний день можна купувати алкоголь, особливо вино. Воно буде смачним і якісним.

В вісімнадцятий місячний день можна купувати будь-які речі й товари. Єдине, що важливо враховувати: рішення про покупку ухвалюєте ви самі, слідувати чиїмось порадам не варто.

У двадцятий місячний день добре купувати домашніх тварин, улюбленців, а також велику рогату худобу, а в двадцять перший - різне спорядження, як для роботи, так і для спорту.

Двадцять другий місячний день підходить для покупок товарів для здоров'я та зміцнення духу.

У двадцять третій місячний день можна витратити гроші на товари для особистого користування (косметика, нижня білизна, предмети особистої гігієни).

В двадцять четвертий місячний день краще купувати лише ті товари, які вам добре знайомі. Не найкращий час експериментувати з новинками і з товарами, якими ви не вмієте користуватися.

У двадцять сьомий місячний день добре купувати будь-яку рідину, крім алкогольних напоїв.

Двадцять восьмий місячний день - день божевільного і бездумного шопінгу. Можна купувати, що завгодно і бути впевненим - покупка точно порадує і прослужить довго.

В тридцятий місячний день добре купувати ювелірні прикраси, вироби з металу, предмети мистецтва.

Чи можна робити покупки у повню

У п'ятнадцятий та шістнадцятий місячний день - повний Місяць. У цей період не можна робити покупки, причому не лише великі або для довготривалого користування.

Не варто купувати будь-які речі, які ви будете носити на собі, — від одягу і нижньої білизни до взуття, прикрас і годинників.

Несприятливі дні для покупок за місячним календарем

Восьмий, одинадцятий, дев'ятнадцятий, двадцять п'ятий, двадцять шостий і двадцять дев'ятий місячні дні не підходять для покупок. У ці дні краще по магазинах не ходити і гроші не витрачати.

Дев'ятий місячний день - не найвдаліший для фінансових операцій. Крім того, не варто брати кредит або давати гроші в борг.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти