Любовний гороскоп на літо від Влада Росса: хто знайде щастя в особистому житті

Астролог Влад Росс розповів, кому влітку 2023-го пощастить у коханні / Главред

Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які влітку 2023 року створять міцну сім'ю.

Любовний гороскоп на літо 2023 року свідчить про те, що на чотири знаки зодіаку в найближчі місяці чекає щастя в особистому житті: хтось зустріне другу половинку, хтось одружиться, а хтось легко подолає будь-які проблеми у стосунках, завдяки чому зміцнить їх. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, найбільш сприятлива ситуація в коханні та стосунках складеться у Лева.

"На представників цього знака зодіаку чекає велике щастя в коханні, особистих відносинах і сексуальному житті. Особливо в першій половині літа. Все у Лева буде супер-класно і чудово», – запевнив Влад Росс.

Також, на думку астролога, перша половина літа-2023 порадує приємними подіями в особистому житті Овна.

"Особливо це стосуватиметься життєвих ставок, наприклад, переїзду до коханої людини та організації важливих зустрічей. Також період сприятливий для сексуальних знайомств і курортних романів», – зазначив Влад Росс.

Дивіться любовний гороскоп на літо-2023 від астролога Влада Росса:

Крім того, влітку знайдуть щастя в коханні Терези та Водолії, прогнозує астролог.

"У другій половині літа дуже сприятлива ситуація у Терезів – в їхньому особистому житті все буде складатися прекрасно. Те саме стосується і Водолія: у нього цього літа може народитися тривалий міцний шлюб, оскільки Венера і Марс будуть у домі шлюбу представників цього знака. Ситуація дуже хороша для зміцнення кохання та створення сім'ї», – стверджує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, яким буде червень 2023 року, яким справам варто присвятити перший місяць літа, а чого категорично не варто робити. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на червень-2023 і назвав лузерів та щасливчиків місяця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Новини заразКонтакти