Любовний гороскоп на тиждень 10-16 липня: Тельцю - початок, Терезам - романтика

Любовний гороскоп на тиждень 10-16 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає самотність, а кого захоплюючі зустрічі.

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути сміливим, а кому більш відкритим.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Будьте відкритими і чесними, щоб кохана людина викликала у вас довіру. Ваш партнер вірить у ваші цілі та прагнення, і він закохається у вас і відповість тим самим, як тільки ви висловите свої прагнення. Побудуйте ці стосунки і довіряйте своєму партнерові, щоб зробити їх ще красивішими.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Будьте присутні в сьогоденні і дозвольте майбутньому піклуватися про себе. Ваші почуття до іншої людини можуть підштовхнути вас до романтичних стосунків, але це не гарантує, що ви будете назавжди разом.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Не забувайте висловлювати подяку за виявлену до вас любов. Саме в цей момент ваше сильне почуття впевненості в собі спрацьовує. Іноді ви можете захистити свій розум, але ви не можете захистити свою душу від дотику.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Існує багато різних проявів справжньої любові, і для вас це може мати форму готовності прийняти іншу людину такою, якою вона є, а не постійних зусиль, щоб захистити її від будь-якої потенційної загрози. Навіть якщо ви любите людину, яка викликає у вас стрес, у ваших же інтересах поки триматися на відстані, щоб захистити своє благополуччя і потім повернутися знову.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Любов можна знайти де завгодно, але тільки якщо ви витратите час на її осмислення. Є деякі речі в житті, яких вам судилося мати в достатку, і ці речі постануть перед вами, коли прийде час. Коли урок закінчений і все постає в новому світлі з нової точки зору, ви бачите світ по-новому. Будьте гнучкими в новому середовищі.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Романтика - це більше, ніж просто спосіб підняти настрій; це уявлення про те, ким ви є у своїй основі. Є багато різних речей, які ви можете зробити, щоб показати комусь, що ви дбаєте про них, і для цього вам не потрібно багато грошей. Тому майте це на увазі і переконайтеся, що ви обидва показуєте і цінуєте свою любов до свого партнера, щоб підтримувати його мотивацію та безпеку.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви чудово проведете час, коли будете поруч з кимось, хто зачаровує вас своєю щедрістю. Щоб закрутити роман з цією людиною, вам потрібно добре її пізнати. Не хвилюйтеся, ви чудово проведете час разом. Спілкування з цією людиною принесе вам радість, і ви зможете говорити про те, що ви дійсно відчуваєте.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви зустрінете потрібну людину. Просто перебування в її присутності принесе вам багато радості та задоволення. У добрі та погані часи ця людина буде поруч з вами. Трохи часу та зусиль у цьому квітучому романі було б гарною ідеєю.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Відпустіть своє небажання і відкрийтеся для нових вражень. Якщо ви самотні, ви зможете познайомитися з цікавою людиною на сімейних зборах. Немає нічого поганого в тому, щоб підійти до нової людини і почати спілкування.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваша чарівність хараз на рекордно високому рівні, так що ви будете максимально впевнені в собі. Усі, кого ви зустрінете, будуть зачаровані вашою безтурботною та грайливою поведінкою. Ви залишитеся в центрі уваги своїх близьких, і люди захочуть провести з вами час.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Любов має свої злети і падіння, і ви не впевнені, чи справді ваші стосунки на даний момент активні. Через те, що ваші романтичні стосунки трохи непередбачувані, вам обом може бути вигідно на короткий час добровільно відпочити один від одного і зайнятися іншими справами.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви зрозумієте, що якщо хочете познайомитися з кимось набагато краще, вам доведеться діяти швидко, тому що залишилося не так багато часу. Одягніть свій улюблений наряд, наберіться сміливості і зателефонуйте цій людині, щоб зібратися і пізнати один одного краще.

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти