Потужний захист: у 3 знаків зодіаку найсильніший ангел-охоронець

Гороскоп на жовтень 2022 - 3 знаки з сильним ангелом-охоронцем / ua.depositphotos.com/

Три знаки зодіаку народилися під щасливою зіркою.

Три представника зодіакального кола знаходяться під сильним захистом ангела-хранителя. Він допомагає їм у всіх складних ситуаціях. Цим людям пережити складні часи буде легше.

Про те, які сюрпризи приготував знакам другий місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Три знаки зодіаку можуть назвати себе справжніми щасливчиками. У важку хвилину вони знаходяться під покровом ангела-охоронця, який допомагає уникнути різних неприємностей.

Рятує від небезпеки

Представники повітряного знака зодіаку часто потрапляють в небезпечні ситуації. Однак заступництво вищих сил допомагає їм уникнути біди. Вони завжди знаходять найкращий шлях вирішення проблеми і виходять з будь-якої ситуації переможцями. Близнюки можуть грати на почуттях інших, вони володіють майстерністю маніпуляцій, що дозволяє їм підпорядковувати собі людей.

Читайте такожГороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші

Благоволить перфекціоністам

Для Дів надзвичайно важливо зробити все не тільки правильно, але і краще, ніж у інших. Вони прикладають неймовірні зусилля, щоб довести все, чим вони займаються до досконалості. Докладаючи максимум зусиль, вони оберігають себе від розчарувань. Такий підхід до своїх обов'язків забезпечує Дівам заступництво ангела-хранителя, який цінує кожне зусилля і силу духу цих людей.

Читайте такожГрошова удача і благополуччя: 4 знаки будуть жити в шоколаді в 2023 році

Оберігає від напастей

Динамічні і активні Стрільці не звикли сидіти на одному місці. Вони завжди в пошуках пригод. І деякі з них можуть вилізти боком, так як люди цього знака легко йдуть на ризик. Вищі сили вказують їм правильний напрямок, оберігаючи від нещасних випадків. Неприємності дивом обходять Стрільців стороною, що робить їх надзвичайно везучим знаком.

Читайте також:

Новини заразКонтакти