Моя улюблена Страшко: сюжет і новий трейлер серіалу на 1+1

Моя улюблена Страшко / 1+1

Творці розкрили подробиці серіалу Моя улюблена Страшко на каналі 1+1.

Телеканал 1+1 працює над драмеді Моя улюблена Страшко - адаптацією всесвітньо відомого Колумбійського серіального формату Betty la fea або Ugly Betty. Формат був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася на 25 мовах і була адаптована в більш ніж 20 країнах світу.

Українська адаптація серіалу буде відрізнятися від оригінального формату. Вона відобразить реалії сучасного життя українців у Великому Місті, з їх проблемами і викликами. У серіалі піднімуть питання мобінгу (булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в Інтернеті та інші. Незважаючи на те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині по його зовнішності.

Читайте такожГурт Kazka презентував саундтрек до серіалу Моя улюблена Страшко на 1+1

Головна героїня серіалу Моя улюблена Страшко на власному прикладі покаже, що краса - це не тільки зовнішні дані, але і якості, які варто розпізнати з перших хвилин - доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом з ним - змінюється і героїня.

Сьогодні на екрани вийшов тизер промо-ролика, в якому можна побачити головну героїню, яка спробує зробити серця глядачів і хейтерів трохи м'якшими. Саундтреком до промо серіалу стала нова музична композиція групи KAZKA Красива серцем, реліз якої відбудеться зовсім скоро.

Тизер-трейлер серіалу Моя улюблена Страшко дивитися:

"Головна героїня зовні відрізняється від загальноприйнятих стандартів краси, особливо, якщо ми говоримо про людей, які працюють в б'юті індустрії. Незважаючи на те, що її не сприймають, сміються через брекети, окуляри, одяг, який дуже далекий від модних тенденцій, вона залишається вірною собі і бачить світ красивим", - коментують творці серіалу.

Ім'я актриси, яка зіграє головну героїню серіалу, стане відомо вже зовсім скоро.

Моя улюблена Страшко - сюжет і зйомки

Зараз тривають зйомки серіалу, який вийде на екрани цього року. Вже 4 місяці актори буквально живуть на знімальному майданчику. В одному з київських павільйонів побудували цілий офіс косметичної компанії і квартири головних героїв. Цікаво, що для облаштування будинку головної героїні художники за реквізитом збирали предмети інтер'єру та меблі по всій країні, адже більшість деталей вже давно вважаються вінтажними і в магазинах їх вже не знайти.

Моя улюблена Страшко-кадри зі зйомок / 1+1

Нагадаємо, україномовний серіал розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії Bon Visage. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг - це не головні якості в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто "сіру мишку" помічницю.

Моя улюблена Страшко-сюжет / 1+1

Над виробництвом серіалу на замовлення 1+1 працює українська кінокомпанія "Кінороб".

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Жукова Дар'я, шоураннер - Ніна Шулика.

Продюсери від кінокомпанії Кінороб - Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор - Ярослав Войцешек. Оператори-постановники - Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник - Андрій Гречишкін.

Точна дата виходу серіалу Моя улюблена Страшко поки що невідома.

Дивитися онлайн всі серії шоу Моя улюблена Страшко можна буде після прем'єри на 1+1 на сайті 1+1 video.

Новини заразКонтакти