Чоловічий одяг в жіночому гардеробі: що можна взяти без докорів сумління для стильного образу

Що можна взяти жінці з чоловічого гардероба / ua.depositphotos.com

Розповімо, на які полиці зазирнути в магазині чоловічого одягу та взуття, щоб бути яскравою і оригінальною.

Останні десятиліття жіночий гардероб активно поповнювався речами з чоловічого. Яскравий тому приклад брючні костюми, джинси, сорочки і багато іншого. Сучасний тренд "Унісекс" завойовує все більше популярності. Тому все більше жінок задаються питанням, що можна взяти з чоловічого гардероба, щоб виглядати стильно і привабливо. Таких речей дуже багато і потрібно знати, на що звернути увагу, заходячи у відділ з чоловічим одягом.

Що потрібно купити в чоловічому відділі: одяг

Чоловіча сорочка давно стала одним з тих предметів, які жінки знайшли на полицях чоловічих відділів. Якщо потрібна найправильніша сорочка, то саме тут її можна знайти. Така Чоловічий одяг стала жіночої має правильний прямий крій, потрібний обсяг, актуальний фасон. Граючи з верхніми гудзиками можна надати жіночності образу, а можна підкреслити строгість.

Також прекрасна половина людства запозичила з полиць чоловічих магазинів кардигани. Ця деталь відрізняється від того, що пропонується виробниками одягу жінкам за якістю і крою. Чоловічі моделі мають щільну в'язку, мінімум гудзиків і інших деталей і приглушені відтінки. При виборі кардигана краще взяти модель на розмір менше, щоб він ідеально сів.

Футболки-це ще один предмет чоловічого гардероба, який перекочував жінкам. Тут теж є, де розгулятися фантазії. Футболки з V-подібним вирізом можна брати без оглядки. Вони відкривають безмежні можливості для створення образів. Їх можна сміливо заправити в штани або спідницю, закотити рукава, зав'язати оригінальний вузол на талії.

Що взяти з чоловічого гардероба: штани і джинси

Ще одним популярним елементом є штани і джинси. У магазинах представлені стримані моделі, що не мають великої кількості декоративних деталей, виточок, стрілок. У такому одязі будь-яка жінка відчує себе вільно і гармонійно. Переймаючись питанням, чи можна жінці носити чоловічі джинси, звертайте увагу на крій. Всі штани і джинси потрібно міряти і уважно стежити за тим, щоб не випирала ширінка, довжина підходила. До чоловічих штанів обов'язково потрібен ремінь. У випадку з джинсами можна підвернути штанини, якщо вони виявляться занадто довгими.

Що можна взяти з чоловічого гардеробу
Що можна взяти з чоловічого гардеробу
Що можна взяти з чоловічого гардеробу
Що можна взяти з чоловічого гардеробу
Що можна взяти з чоловічого гардеробу
Що можна взяти з чоловічого гардеробу

Що взяти з чоловічого гардероба: верхній одяг і взуття

Мода на речі великого розміру зробила мега популярними чоловічі куртки, Худі, толстовки. Однією з таких речей стала куртка-бомбер. Вона має похилі плечі і одночасно у такої куртки немає чіткої прив'язки до фігури. Завдяки цьому питання, чи можна жінці носити чоловічу куртку, стає неактуальним. Якщо в магазині з'явилася саме та модель, про яку ви завжди мріяли, значить її потрібно купувати. Підкативши рукава і розстебнувши верхню частину застібки можна показати всім, як з чоловічої куртки зробити жіночу і виглядати стильно.

Чоловічий відділ магазинів-це ще й взуття. Багато колекції взуття випускаються, починаючи з підліткового 36 розміру, тому мініатюрна жінка може підібрати собі стильні кросівки або черевики. Різноманітність кольорів також істотно розширює можливості модниць.

Крім того, в чоловічому відділі можна підібрати аксесуари, шапки і навіть аромати. Всі ці деталі вигідно доповнять образ і підкреслять стиль.

Вам буде цікаво:

Автор: Марина Лугина
Новини заразКонтакти