Новорічний макіяж 2023: як привернути удачу в новому році за знаком Зодіаку за допомогою мейкапу

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку / pixabay.com

Задобрити Чорного Кролика, повелителя прийдешнього року, можна власною красою. Потрібно лише знати, як правильно її підкреслити.

Новорічний макіяж в рік Чорного водяного Кролика можна підібрати за знаком Зодіаку. Спиратися слід на кольори, які приносять удачу в 2023 році – рожевий, блакитний, червоний, синій, чорний та їх відтінки.

Представницям зодіакального кола варто пам'ятати, що з макіяжем на Новий рік 2023 можна залучити в своє життя удачу і благополуччя. І просто відчути себе красивою в особливу ніч.

Главред розповість, який макіяж варто зробити кожній жінці за знаком Зодіаку для зустрічі 2023 року. Тоді ваша природна краса принесе вам не тільки задоволення від власної привабливості, а й прихильність Чорного Водяного Кролика.

Овен

Класика, класика, і ще раз класика. Самий святковий варіант для Овна - здоровий тон шкіри, добре профарбовані вії і яскраво-червона помада з матовим фінішем. Якщо вам здасться такий макіяж занадто нудним або недостатньо новорічним, доповніть його пишними накладними або нарощеними віями. У них можна додати пучок війок "кольорів удачі" Чорного водяного Кролика, або кілька блискучих страз. Головне - не переборщити.

Новорічний макіяж 2023 для Овнів / instagram.com

Телець

І в повсякденному житті і на свята Тельці, як правило, віддають перевагу природному макіяжу. Покровитель 2023 року не стане заперечувати, якщо Новий рік Тельці зустрічатимуть у звичному для них вигляді – макіяж "без макіяжу". Втім, експерименти зайвими теж не будуть: якщо Тельцям напередодні свята захочеться чогось такого, астрологи радять поекспериментувати з мейкапом у відтінках рожевого.

Новорічний макіяж 2023 для Тельців / instagram.com

Близнюки

Головний інструмент в новорічному макіяжі для вас - контраст. І чим яскравіше він буде, тим краще. Чорний Кролик оцінить ваше прагнення виділитися, особливо якщо ви придумаєте для цього яскравий спосіб. Кольорові лайнери, тіні кислотних відтінків і помади несподіваних кольорів – ось те, що вам потрібно. І не забувайте про вилиці: в будь-якому макіяжі для Близнюків вони повинні бути красиво підкреслені.

Новорічний макіяж 2023 для Близнюків / instagram.com

Рак

У новорічному мейкапі цьому знаку Зодіаку варто надихатися образами вікторіанських дівчат, коли в ціні були рівний чистий тон шкіри з природним мерехтінням, густі доглянуті брови і чуттєві губи. Всього цього можна домогтися за допомогою косметики, однак в новому році буде не зайвим зайнятися красою саме цих областей вашого обличчя. А в святковому макіяжі вашим кращим другом стануть пудра та гель для брів, тональний засіб з перловим сяйвом і прозорі бальзами для губ з ягідними і персиковими відтінками.

Новорічний макіяж 2023 по для Раків / instagram.com

Лев

Астрологи радять величним Левам зустрічати Новий рік з макіяжем в "дорогоцінних" відтінках – сріблі і золоті. Свою яскраву натуру цей знак Зодіаку може втілити в святковому мейкапі – тут в хід може піти і важка артилерія у вигляді страз і великих блискіток, і фантазійний, багатошаровий макіяж очей. Одним словом весь ваш запал і емоції сміливо втілюйте в новорічному макіяжі. А ось з помадами вибір для вас вкрай обмежений – червона помада у всьому її розмаїтті.

Новорічний макіяж 2023 для Львів / instagram.com

Діва

Кому взагалі не варто морочитися зі святковим макіяжем в рік Чорного Кролика, так це Дівам. Для них важливо вступити в 2023 рік в стані прийняття себе і своєї краси, тому якщо у вас немає ніякого натхнення видумувати святковий мейкап – так тому і бути. Підкресліть те, що, на ваш погляд, має бути підкреслено, а в іншому не забивайте собі цим голову. Базового макіяжу буде більш ніж достатньо, щоб звернути на себе увагу покровителя цього року.

Новорічний макіяж 2023 для Дів / instagram.com

Терези

Доглянуті брови і яскрава помада – ось і все, що вам потрібно пам'ятати про новорічний макіяж для Терезів. Розщедріться на косметичну процедуру по догляду за бровами напередодні Нового року, а в святкову ніч укладіть їх гелем. Виберіть помаду, яка на вашу думку ідеально підкреслює вашу індивідуальність, і сміливо крокуйте в 2023-ий. Якщо арсенал ваших засобів для губ занадто великий, астрологи рекомендують звернути увагу на червоні і рожеві кольори з холодним синім подтоном.

Новорічний макіяж 2023 для Терезів / instagram.com

Скорпіон

Голлівуд кличе! Для зустрічі Нового року Скорпіонам слід вибрати макіяж в дусі старого Голлівуду – подовжена чорна стрілка, профарбовані верхній і нижній ряд вій, чіткі вилиці і червона помада. Ось і всі акценти. Якщо вам здається цей варіант занадто нудним, спробуйте в макіяжі губ використовувати "кольори удачі" року Чорного Кролика – від рожевого, до синього та чорного.

Новорічний макіяж 2023 для Скорпіонів / instagram.com

Стрілець

Новий рік - свято урочисте і блискуче. Астрологи радять Стрільцям зустріти його з макіяжем йому під стать. Щоб залучити удачу в новому році, цьому знаку Зодіаку варто знайти баланс між сяйвом і блиском та стриманістю. Зверніть увагу на кольорові лайнери, шимери з великими блискітками і тіні для повік з сатиновим фінішем у фіолетово-золотистій гамі. Але пам'ятайте: не потрібно "надягати" все і відразу, мінімалізм мейкапі ваш кращий друг.

Новорічний макіяж 2023 для Стрільців / instagram.com

Козоріг

І протягом нового 2023 року, і на святковій вечірці Козерогам в першу чергу потрібно приділити увагу красі, чистоті і сяйву шкіри. Тому декоративна косметика повинна відійти для вас на другий план, а на догляд скупитися не варто. Однак, якщо вечірка неминуча і природну красу потрібно підкреслити під стать вечірньій сукні, до ваших послуг всі відтінки коричневого – від блискучої бронзи, до глибокого смокі айс в шоколадних тонах. Акцент в новорічному макіяжі варто зробити на очі, для губ буде досить бальзаму з відтінком або світлої нюдовой помади.

Новорічний макіяж 2023 для Козерогів / instagram.com

Водолій

Новий рік астрологи радять почати зі сміливого експерименту: святковий макіяж на удачу Водолії можуть зробити в класичному стилі з яскравим нововведенням – чорна класична стрілка, густо профарбовані вії, доглянуті брови і, замість матової червоної помади, помада у відтінках міді і золота з шимерним або сатиновим фінішем. Але варто пам'ятати, що такі типи помади вимагають особливого підходу з віком: щоб ваші губи не виглядали занадто блідими і "пласкими", використовуйте контурний олівець на один-два тони темніше помади.

Новорічний макіяж 2023 для Водоліїв / instagram.com

Риби

Новорічний макіяж в "кольорах удачі", їх відтінках і самих зухвалих комбінаціях – ось ідеальний вибір для Риб. Головне - уникати чітких ліній: для очей – томний серпанок і "вологість", для губ – ефект "зацілованості". У той же час, від блискіток і шиммерів варто відмовитися. Вибирайте косметику з матовим фінішем. Хіба що трохи сяйва для ваших скул, якщо це буде гармонійно поєднуватися з виконаним вами макіяжем.

Новорічний макіяж 2023 для Риб / instagram.com

Інші новини:

Новини заразКонтакти