Образи Еди Йилдиз: 7 стильних луків з Постукайся в мої двері, які захоче повторити кожна

Образи Еди Йилдиз з Постукайся в мої двері за серіями / imdb.com

Універсальні щоденні вбрання, навіяні турецької красунею, підійдуть жінкам всіх фігур, об'ємів і років.

Еда Йилдиз (актриса Ханде Ерчел) - чарівна головна героїня турецького драматично-комедійного серіалу Постукайся в мої двері, який навів багато шуму серед глядачок різного віку по всьому світу.

Перші серії історії про дівчину-сироту, яка шукала справедливості, а знайшла справжнє кохання, вийшли на екрани влітку 2020 року. Глядачі, які через локдауни зголодніли до кіноновинок, з азартом взялися стежити за любовними пригодами Еди і Серкана.

Йилдиз багатьом здалася перебільшено ексцентричною та емоційною, на тлі її коханого вона часом виглядала просто істеричкою, від чого Еда, як персонаж, отримала вельми змішані відгуки.

Однак складно заперечувати, що костюмери і дизайнери, створюючи образи для романтичної, але навіженої Еди, постаралися на славу. Мільйони прихильниць з азартом почали повторювати образи Еди Йилдиз.

Главред розповість, які луки головної героїні серіалу Постукайся в мої двері варто примірити цього літа.

Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Ти - сама романтичність

Для прохолодного літнього вечора підійде образ Еди з 1 сезону (12 серія) - коротке біле плаття в червоний горошок, плісирований поділ якого ледь вибивається з-під лососевого худі оверсайз. До аксесуарів і зачіски вимоги мінімальні - клатч, маленькі колечка у вухах і безладний хвіст на потилиці. У цьому вся Еда - концентроване чарівність у витонченій упаковці.

Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Занадто гаряча для офісу

Але для походу в ресторан - саме воно. Для того, щоб повторити образ Еди Йилдиз з 1 сезону (14 серія), вам знадобляться: строгий жилет і широкі штани з високою посадкою. Наряд може бути однотонним, як в серіалі, або можна поекспериментувати з кольорами - в залежності від обставин і власних уподобань. Особливу увагу варто приділити сонцезахисним окулярам. Перевагу варто віддати вузькій оправі з кольоровими скельцями.

Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Тропікана-жінка

Пляжна вечірка або прогулянка по набережній, або навіть, чим чорт не жартує, похід в кафе в задушливий літній день - цей лук Еди з 5 серії 1 сезону досить універсальний. Топ на одне плече з анімалістичним принтом, легка спідниця і широкий пояс, що підкреслює талію - ось і все, що вам знадобитися, щоб блищати, як Йилдиз. Можливі заміни: замість спідниці можна надіти широкі шорти або спідницю-шорти, бажано однотонні. Також тип топа варто вибирати, виходячи з особливостей ваших плечей і шиї.

Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Дитяча безпосередність

Схильність Еди до дитячості часом породжувала вельми помітні луки. У 2 сезоні (5 серія) Постукайся в мої двері головна героїня знову звернулася до топів і оверсайзу: чоловіча сорочка з геометричним орнаментом, гірчичний спортивний ліф і білі шорти із завищеною талією зазвучали оригінальним ансамблем. Доречними штрихами до луку виявилися сережки-кафи, і широкий білий пояс, надітий поверх сорочки.

Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Дев'яності звуть!

Наряд, який ніколи не застаріє і просто зобов'язаний бути в літньому гардеробі кожної жінки, Еда показала в другому сезоні (3 серія). Все дуже просто, але від цього не менш стильно: червоний однотонний топ, прямі джинси і вузькі сонцезахисні окуляри. Принадність цього образу в тому, що а) він простий і лаконічний, б) залишає простір для вибору аксесуарів, в) його можна зібрати, маючи навіть дуже маленький гардероб. Топ з відкритим животом можна замінити однотонної облягаючою майкою.

Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Універсальний солдат

Вдень на прогулянку або ввечері в кафе - лук Еди з 8 серії 2 сезону буде доречний практично в будь-якій ситуації. Джинсові шорти до коліна, топ-жилет і замшевий клатч об'єднуються в елегантний образ, який можна доповнити і масивними прикрасами, або романтичною шийною хусткою.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти