Одяг кольору барвінку приголомшливої краси увійшов в моду на 2022 рік

Одяг кольору барвінку приголомшливої краси увійшов в моду на 2022 рік

Мода 2022 взяла курс на творчість і натхнення – кожна жінка цього року зможе виділитися й виглядати надзвичайно.

Головний колір 2022 року Instagram
Головний колір 2022 року Instagram
Головний колір 2022 року Instagram
Головний колір 2022 року Instagram
Головний колір 2022 року Instagram
Головний колір 2022 року Instagram

Іноді для того, щоб мати чарівний вигляд, і йти в ногу з модою, потрібно всього лише вибрати річ певного кольору. Річ у тім, що колір – сильний, він надзвичайно красномовний, і він наповнює наше життя особливим змістом.

Нещодавно Інститут кольору Pantone оголосив наймодніший колір на 2022 рік. І переможцем став ... енергійний відтінок з червоно-фіолетовими нотками Very Peri. Дослівно він називається так - "барвінок блакитний" або перванш. Колір нового року без перебільшення можна назвати гідним наступником досить нудного дуету жовтого та сірого з 2021 року.

Як бачимо, мода 2022 взяла курс на творчість і натхнення – кожна жінка цього року зможе виділитися й виглядати надзвичайно. Не поспішайте говорити "Ні" - навіть маленький аксесуар кольору блакитного барвінку підійме ваш образ на новий рівень і піднесе вас до рангу модниці.

А якщо ви хочете в новому році почати своє життя з чистого аркуша, то колір 2022 пантон вам усіляко в цьому сприятиме - за словами психологів, зазвичай барвінкові та бузкові відтінки в гардеробі вибирають люди, які починають новий етап в житті, кар'єрі, відносинах.

Модний колір 2022 в одязі буде особливо яскраво виражений навесні і влітку. Хоча вже навіть сьогодні ви можете починати носити одяг кольору барвінку. У будь-якому разі, тепер ви знаєте, на що звертати увагу, коли наступного разу зберетеся оновити свій гардероб.

Головний колір 2022 року / Instagram

Головний колір 2022 року найкраще поєднується з усіма відтінками бузкового і фіолетово-синього. Крім того, дуже красиво поєднується фіолетово-синій колір із зеленим — перед таким дуетом просто неможливо встояти.

А якщо вам більше до душі м'які відтінки, тоді справжньою знахідкою для вас стане пастельна версія Very Peri. Для створення легкого образу поєднуйте колір "барвінок" з білим.

У цьому сюжеті відомий український дизайнер Андре Тан розповідає про те, з якими кольорами комбінувати і як носити головний колір 2022:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти