Від ненависті до любові: Харчишин відповів на чутки про роман з Соколовою

Від ненависті до любові: Харчишин відповів на чутки про роман з Соколовою

Останнім часом ходять чутки про ймовірний роман Валерія Харчишина та журналістки Яніни Соколової. Лідер "Другої Ріки" відреагував на припущення прихильників.

Інтригу шанувальників підігріває той факт, що Валерій Харчишин і Яніна Соколова розлучилися зі своїми партнерами у 2022 році. Співак у випуску "Тур зірками" на Люкс ФМ вирішив поділитися деталями особистого життя.

Лідер гурту "Друга Ріка" протягом 13 років був одружений з обраницею Юлією. Серед причин розриву пари Валерій Харчишин назвав відсутність віри у кохання на відстані та суперечки у шлюбі на тлі критичних ситуацій. Однак згодом розповів, що у його життя прийшло кохання. Такі зізнання ще більше спровокували інтерес аудиторії до особистого життя співака.

Хто такий Валерій Харчишин?

Валерій Володимирович Харчишин (укр. Валерій Володимирович Харчишин; нар. 26 травня 1974, Любар, Житомирська область) - український рок-музикант. Лідер рок-гурту "Друга Ріка", повідомляє "Вікіпедія".

Яніна Соколова, своєю чергою, розлучилася з українським банкіром Володимиром Литвином і повідомила, що її серце вільне до нового роману.

Хто така Яніна Соколова?

Яніна Соколова - українська журналістка, громадська діячка, блогерка. Авторка і ведуча програми «Рандеву» на 5 каналі, проєктів на YouTube: «Вечер с Яниной Соколовой» та «Соромно!». Засновниця проєкту «Я, Ніна» на допомогу онкохворим, волонтерка ООС, пише Вікіпедія.

Згодом Валерій Харчишин вирішив взяти ситуацію в свої руки та висловився стосовно роману з журналісткою.

Прямої відповіді, чи перебуває він у стосунках з Соколовою, лідер гурту "Друга Ріка" не дав. Однак натякнув фанатам шукати розгадку у творчості. Він зауважив, що в його піснях можна знайти відповіді на будь-які питання, які цікавлять користувачів.

"Мого особистого життя в мережі стільки, що мені б хотілося, аби було більше творчості й пісень, тим більше, що мої пісні настільки відверті, що береш будь-який текст і все розумієш", – сказав Валерій.

А от Яніна Соколова, розповідаючи про перше враження від Харчишина, зізналась, що той страшенно їй не сподобався.

"Я страшно його недолюблювала, він мене бісив. Адже свого часу робила перше своє інтерв'ю на телебаченні у Києві, я тоді вела "Сніданок з 1+1". Харчишин став дебютним гостем моєї зіркової рубрики.

Ми зустрілися на Подолі, він поводився дуже зухвало, погано відповідав на запитання. Сидить людина, яка тупить, а ти ж хочеш зробити максимально цікаве інтерв'ю, проте отримуєш відповіді "так", "ні", "не знаю". Я була дуже розлюченою: "Ах ти, жук. Зухвала рок-зірка… Я ж твою музику слухала, прибираючи із пилососом, а ти ось так…"– поділилася спогадами Яніна.

Валерій Харчишин - останні новини

Нагадаємо, нещодавно лідер гурту Друга ріка звалився зі сцени на глядачів. Судячи з усього, співак не зазнав серйозних травм і пошкоджень - вставав він із широкою посмішкою на обличчі.

Окрім цього, Харчишин розповів про важку хворобу дитини. На жаль, його 16-річний син Євген страждає на рідкісну недугу.

Також у "ЖВЛ Представляє" артист відверто розповів про сина-військового та втрату дому.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти