Від замкнутості до остраху невідомого: як дізнатися характер за формою пальців рук

Як за формою середнього пальця дізнатися характер людини / фото ua.depositphotos.com

Кожна частина нашого тіла може приховувати ті чи інші риси характеру. Знаючи про це, можна навчитися «читати» людей.

Ні для кого не секрет, що всі люди мають різний характер і різну зовнішність. Здавалося б, що це зовсім різні речі, які не мають нічого спільного. Однак риси обличчя, міміка, особливості тіла і навіть жести можуть вказати на те, якою насправді є людина.

Виявляється, що розповісти про характер може навіть форма пальців. Саме середній палець може вказати на слабкі і сильні сторони людини.

Розгляньте уважно свій середній палець і виберіть ту форму, яка, на вашу думку, найбільше підходить для вас. Після цього ви можете прочитати в матеріалі, що вона означає.

Як за формою середнього пальця дізнатися характер людини / Pinterest

Пряма форма

Якщо ваш середній палець має пряму форму, то це може свідчити про те, що ви досить таємнича людина. Ви обожнюєте фразу: "Хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани". Саме тому ви не будете розповідати всім підряд про свої мрії, бажання і плани, а мовчки будете досягати бажаного.

Ви не будете відкривати свою душу першому зустрічному і можете довіритися лише найближчим людям. Ви чесна, добра і неймовірно проста людина з чудовим почуттям гумору. У вас досить мало друзів, тому що ви не переслідуєте кількість, якість для вас важлива. Заради близьких людей ви готові навіть пожертвувати собою і своїми інтересами.

"Гостра" незграбна форма

Люди з таким пальцем стають найкращими друзями і партнерами у відносинах. Ви неймовірно вірна і віддана людина, якщо це стосується вашої коханої людини, рідних або кращих друзів. Якщо ви дійсно любите людину, то будете робити все, щоб цей вогонь ставав лише сильнішим. Ви будете розчинятися в людині.

До того ж ви трудоголік, який просто не зможе заснути, якщо буде розуміти, що залишилися якісь невирішені питання або недороблена робота. У вас розвинені творчі здібності і вам дуже легко знаходити спільну мову навіть з незнайомцями. Ви відкриті для нового, але завжди ставите на перше місце любов і сім'ю.

"Шишкувата" форма

Вас легко збити з пантелику, якщо застати зненацька. Однак цей стан тримається мінімальний час, потім ви берете себе в руки і легко вирішуєте проблеми. Ви природжений дипломат, якому з легкістю вдається вирішити будь-які суперечки. Ви поважаєте думку інших і ніколи не переходите межі дозволеного. Навмисно ви ніколи не скривдите співрозмовника.

Однак є нюанс, який заважає вам досягати висот. Ви та людина, яка боїться ризикувати і братися за складні завдання. Вас огортає страх тільки через те, що ви не знаєте чого від цього очікувати. Вам потрібно навчитися пам'ятати, що ви все зможете подолати, головне повірити в свої сили і зробити перший крок.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти