Підведе здоров'я, спорожніє гаманець і не пощастить у коханні: астролог назвав 4-х невдах квітня

Астролог назвав 4 невдах квітня / колаж фото ua.depositphotos.com

Квітень буде складним місяцем для чотирьох знаків Зодіаку, а в подальшому може виявитися ще й переломним.

У квітні 2023 року все піде шкереберть у чотирьох знаків Зодіаку, заявив астролог Влад Росс.

В інтерв'ю Главреду він зазначив, що в немилість зірок потраплять Раки, Риби, Леви і Стрільці. Експерт детально розповів, що чекає кожного з цих представників зодіакального кола.

Рак

Для раку квітень - 2023 буде складним періодом, адже в його знак увійде планета агресії Марс. Але все ж не варто боятися відійти від звичного способу життя. Раку потрібні нові знайомства, захоплення і нова робота. Якщо внутрішній голос так підказує, потрібно порвати з минулим. Перед Раком відкриються нові можливості, а все старе буде відмітатися.

"Порада для раку - не посвячувати в свої плани ні друзів, ні ворогів і діяти тактовно. Якщо Близнюкам потрібно питати поради у близьких і друзів, то Раку все потрібно робити самостійно і неспішно", - зазначив Росс.

Кар'єр. Щоб зміцнити своє становище в професійній сфері і закласти фундамент майбутніх відносин, Раку слід приділити увагу налагодженню ділових контактів з потрібними людьми, адже згодом хтось із нових знайомих може зіграти в його житті важливу роль, ставши роботодавцем або покровителем. Місяць обіцяє бути насиченим подіями. У вирішенні складних питань Раку допоможе інтуїція.

Фінанси. У квітні Раку доведеться займатися фінансовими та майновими справами, особливо це стосується ремонтів. Похід по офіційних інстанціях займе у Раку багато сил і часу, так що вирішення деяких питань може затягнутися на невизначений термін.

Особливо фатальною буде друга половина місяця, коли Раку не варто займатися ніякими справами, пов'язаними з паперами.

Особисте життя. Зірки рекомендують Раку приділяти другій половині якомога більше уваги в квітні. Недолік спілкування і спільного проведення часу з партнером стане найслабшою ланкою у відносинах. Але впоратися з цією проблемою буде неважко, було б бажання. Корисно урізноманітнити спільне дозвілля і вибратися на час куди-небудь на дачу.

Здоров'я. У квітні Раку доведеться докласти чимало зусиль, щоб зберігати хороше самопочуття. Потрібно буде вести здоровий спосіб життя і правильно харчуватися. Сприятливо буде сісти на дієту, звернутися до дієтолога і скинути вагу. Квітень - хороший період, щоб боротися із зайвою вагою, засміченістю організму і низьким імунітетом. Дієта, особливо багата овочами і фруктами, прийом вітамінів – все це буде вельми до речі. Сприятливий для раку буде свіже повітря і активний спосіб життя. Саме час почати бігати вранці.

Лев

Для Лева квітень 2023 року пройде під знаком "мінус". В цей час Льву необхідно приборкати свою вдачу і перестати кидатися, немов в замкненій клітці. Льву краще спокійно займатися рутинними справами, хоч він цього і не любить. Йому потрібно розчистити свій простір, і тоді надалі він зможе домогтися успіхів. Весна зробить Лева надзвичайно привабливим для оточуючих.

Кар'єр. У квітні-2023 Леву доведеться чимало попрацювати, але будь-яка праця буде винагороджена по заслугах. Колег по роботі і керівників в цьому місяці буде цікавити все, що знає і вміє Лев. Головне - не розгубитися. Враження багато в чому буде залежати від впевненості у власних силах.

Фінанси. Квітень може принести Льву непередбачені втрати у фінансовій сфері, але не варто впадати у відчай. Потрібно економити і діяти відповідно до наміченого плану.

Левам в цей період не можна нічого підписувати, ніяких фінансових паперів, особливо в другій половині місяця, інакше все може полетіти в тартарари, і Лев може навіть збанкрутувати.

Особисте життя. У квітні в очах протилежної статі Лев буде чарівним. Сприятливо купувати різного роду прикраси, ювелірні вироби, особливо в першій половині місяця. Для успіху на любовному фронті практично нічого робити не доведеться – зірки наділять Лева сексуальною привабливістю і шармом. У такій ситуації буде непросто зробити вибір. Варто придивитися до свого найближчого і надійного оточення, інакше в другій половині місяця можна потрапити в халепу.

Здоров'я. Проблеми зі здоров'ям у Лева у квітні 2023 року можуть бути пов'язані з перевтомою. Важливо постаратися висипатися, знаходити золоту середину, розумно чергувати роботу і відпочинок. Тоді зі здоров'ям буде все добре. Якщо Лев веде малорухливий спосіб життя, потрібно постаратися компенсувати його активним відпочинком. І, навпаки, люди, що займаються фізичною працею, повинні відпочивати в спокійній обстановці.

Стрілець

Для Стрільця квітень 2023-го стане досить складним місяцем, коли можуть виникнути проблеми на роботі. У цьому місяці Стрільцеві важливо постаратися, щоб в родині панував мир, оскільки йому необхідний міцний тил. Хоч нетерплячий характер і закликає стрільця до змін, квітень - це той місяць, коли краще все відкласти. У першій половині квітня доведеться напружитися, щоб вчасно зробити всі заплановані справи. Зате друга половина місяця буде більш спокійною.

Кар'єр. Стрілець буде продуктивний в разі його високої зосередженості, зібраності сил і віри в успіх. Однак міняти що-небудь в професії кардинально не варто.

Зірки сприятимуть нестандартним поглядам Стрільця на світ, що дозволить застосувати креативний підхід при вирішенні багатьох питань. Не можна упустити можливість розширити професійні здібності, чогось підучитися. Гарний час для отримання другої освіти в другій половині квітня або для відновлення у вузі.

Фінанси. У Стрільця в квітні у фінансовій сфері все буде невизначено. Гроші будуть приходити незвичайним шляхом. Дуже можливі фінансові гойдалки-то злети, то падіння, то густо, то порожньо. Але Стрільці будуть дивитися на життя філософськи в цьому місяці, вважаючи, що в потрібний момент допомога все-таки прийде звідкись. І, як не дивно, так може і статися.

Особисте життя. У квітні Стрільцю потрібно направити зусилля на зміцнення сформованих відносин. Близькі Стрільця потребуватимуть його участі та уваги. Йому потрібно співчувати і бути поруч з рідними в цьому місяці, не засуджуючи їх і не пред'являючи претензій. Важливо підтримувати дружину або чоловіка у всіх починаннях, і тоді не доведеться хвилюватися про добробут сім'ї.

Самотні Стрільці в квітні можуть знайти обранця або обраницю всього свого життя, особливо в другій і третій декадах, коли Венера увійде в Близнюки.

Здоров'я. Хвороби Стрільця в квітні будуть пов'язані з різними шкідливими звичками, які надають згубний вплив на кровообіг і печінку. Якщо ж Стрілець буде вести помірний спосіб життя, то подібні неприємності не виникнуть. У цей період також можливе загострення різних захворювань суглобів.

Риб

Квітень-2023 у риб пройде під жорстким знаком "мінус". Їм доведеться посилено тренувати своє терпіння, оскільки Сатурн, планета великої печалі і невдачі, продовжить рухатися по їх знаку Зодіаку. Рибам слід до всього ставитися філософськи. До кінця місяця стане легше. Їм потрібно розподілити сили для вирішення трьох головних завдань – спілкування з близькими, робота і здоров'я.

Кар'єр. У квітні Рибам слід бути обережнішими на роботі. Не варто брати участь в нових проектах, особливо в тих, що викликають сумніви. Можуть виникнути ситуації, які спочатку будуть здаватися вигідними, а потім все зміниться, і проект принесе лише розчарування, оскільки риб в черговий раз можуть підставити.

Фінанси. Зарплата Рибам в квітні буде виплачена вчасно, можливо додаткову винагороду, якщо все оформлено офіційно і давно.

Особисте життя. У Риб, які перебувають у шлюбі або відносинах, з'явиться непогана можливість обзавестися житлом. Тим, у кого на особистому фронті є розбіжності, необхідно ці розбіжності усунути саме в квітні і прийти до компромісу, особливо поблизу ретроградного Меркурія, в останній декаді місяця.

Здоров'я. У Риб в квітні може погіршитися зір, тому їм варто звернутися до окуліста. Все, що пов'язано з роботою за комп'ютером, шкідливими звичками і умовами праці, може вплинути на зір. Слід вчасно вжити заходів, щоб захворювання не прогресувало, щоб зір не падало. Крім того, можуть виникнути проблеми з серцево-судинною системою, тому необхідно приділяти більше уваги профілактиці захворювань.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти