Вразять оточуючих об'ємом і легкістю: як зробити так, щоб волосся було пишним

Як зробити так, щоб волосся було пишним / колаж: Главред, фото: pexels

Главред розповість, як правильно мити голову, щоб волосся не втрачало обсяг і пишність.

Пишне і об'ємне волосся - мрія практично кожної дівчини. Такого ефекту можна домогтися, якщо знати, як правильно мити голову і не забувати про важливі деталі.

Як мити волосся щоб воно було об'ємне - поради на все життя

Для того, щоб волосся після миття не ставало важким, важливо пам'ятати, що шампунь необхідно наносити виключно на прикореневу зону волосся і шкіру голови. Довжина волосся промиється тим, що буде стікати з коренів. Також волосся стає важким, якщо ви використовуєте зволожуючі засоби не тільки на кінці, але і на довжину волосся.

Як зробити так щоб волосся було пишними - перша і головна умова

Головне в обїємі волосся те, як ви їх сушете. Дуже важливо намагатися сушити волосся холодним повітрям. Це займе більше часу, проте структура волосся залишиться неушкодженою.

Для того, щоб надати волоссю об'єм - можна сушити їх головою вниз. Таким чином коріння піднімуться і через деякий час звикнуть перебувати саме в такому положенні.

Як зробити волосся пишним в домашніх умовах - дієві поради

Якщо ваше волосся не схильне до об'єму, є маленькі хитрощі, які допоможуть йому стати більш пишним. Для початку можна спробувати застосувати бічний проділ. Потім на особливо важливі випадки можна робити легке начісування.

Як ми вже сказали вище - важливо не наносити шампунь на довжину волосся, а зволожуючі засоби на корінь.

У тому випадку, якщо волосся зовсім важке, спробуйте зробити стрижку шарами або об'ємне фарбування.

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти