Росія почала бити по Україні "Іскандерами"

Олексій Арестович / Скріншот

У РФ практично закінчилися ракети типу "Калібр", тому замість них противник використовує ракетні комплекси"Іскандер".

Російські війська почали завдавати ударів ракетними комплексами "Іскандер". Про це на брифінгу заявив позаштатний радник глави ОПУ Олексій Арестович.

За його словами, у РФ практично закінчилися ракети типу "Калібр", тому замість них противник використовує ракетні комплекси "Іскандер".

"Комплекси" Іскандер " мають свої недоліки, як і переваги. Недоліків більше. У них ймовірність кругового відхилення від цілі – досить велика. Це провокує небезпеку для цивільних об'єктів, однак не дозволяє наносити настільки серйозні поразки", - сказав Арестович.

Також Арестович зазначив, що противник вдарив вночі, бо вдень боїться української авіації та ППО. Зокрема, саме комплексом" Іскандер " росіяни завдали ударів по Києву, Житомиру та Харкову.

Як раніше повідомляв Главред, українське військо контролює позиції в зоні ООС і змогло просунутися на околиці Горлівки, вперше за 7 днів війни з Росією перейшовши в наступ.

Читати також"Мир, Дивись: ми б'ємося за мир і в ваших країнах": Зеленська опублікувала емоційне зверненняВійна в Україні - новини:

Новини заразКонтакти