Зваблива Оля Полякова у бікіні похвалилася сталевим пресом та стрункими ніжками

Полякова розбурхала мережу спокусливими знімками / instagram.com/polyakovamusic/

Співачка вкотре вирішила показати розкішну фігуру в купальнику.

Українська співачка Оля Полякова вирушила у відпустку на Мальдівські острови, звідки й публікує пікантні фотографії у своєму інстаграмі. На останніх знімках зірка позує в темному мінібікіні. Пляжний наряд підкреслив плоский животик, тонку талію та довгі ноги співачки.

"Я обожнюю Мальдіви! Я закохалася в них, як тільки перший раз побачила. Це було 13 років тому, відтоді намагаюся хоча б раз на 2 роки побувати! Ні з чим не порівнянний океан, пісок, сонце і запаморочливий колір води!", – поділилася враженнями Полякова.

У відповідь захоплені фанати засипали Полякову компліментами та розпитуваннями, як їй вдалося домогтися такого результату. Насправді нічого складного – правильне харчування, багато спорту і, як каже Оля, почуття гумору.

"Яка ж ви нереальна", "Богиня", "Супер", "Шикарний прес", "Красуня", "Вау, шикарна", "Ікона", – пишуть користувачі мережі.

Полякова відпочиває на Мальдівах / instagram.com/polyakovamusic
Полякова відпочиває на Мальдівах / instagram.com/polyakovamusic

Раніше Главред повідомляв, що співачка кардинально змінила свою зовнішність на шоу "Маска", нарвавшись на порівняння з Алсу. Шанувальники оцінили новий образ зірки, розділившись на два табори: одні новий стиль Полякової сподобався не сильно, ну а інші були в захваті.

Читайте також:

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти