Суцільна чарівність: наймодніший чубчик 2022, що пасує всім і перетворює на зірку

Модний чубчик 2022, що пасує всім / Instagram

Стрижка чубчика - ідеальний спосіб освіжити зачіску, не надто сильно змінюючи її. А чубчик фіранка - найбільш підходящий варіант у 2022 році.

Часом виникає величезне бажання оновити свою зачіску. Ви роками ходите в одному стилі і носите одну і ту ж зачіску, і раптом приходить розуміння, що так більше не можна – прийшов час щось міняти. У цій ситуації можна пофарбувати волосся в новий колір, кардинально змінити довжину волосся або просто підстригти чубок. Останній варіант найбезпечніший і не такий радикальний, але він може подарувати вам масу нових відчуттів.

Стрижка чубчика - ідеальний спосіб освіжити зачіску, не надто сильно змінюючи її, а найкращий чубчик, що підходить майже всім жінкам незалежно від типу волосся і форми обличчя – це знаменитий чубчик шторка в стилі легендарної англо-французької актриси Джейн Біркін.

У 2022 році ефектний і неповторний чубчик Біркін піднісся на саму вершину модного Олімпу і впевнено закріпився там.

Жінки в усьому світі обожнюють його за те, що він дозволяє легко обрамити обличчя, коли волосся підняте вгору, і підкреслити зачіску, коли волосся розпущене. Крім того, чубчик добре пом'якшує риси обличчя і робить обличчя гармонійнішим.

При цьому не має значення, підстрижете ви подовжений варіант, щоб відкрити вилиці, або кокетливий, що обрамляє брови і робить акцент на очі.

Модний чубчик 2022 / Instagram

Модний чубчик 2022 в стилі Джейн Біркін не надто вибагливий – він шикарно поєднується і з довгим волоссям, і з волоссям до плечей, і навіть коротким, наприклад, в дуеті зі стрижками каре або шеггі.

Головними перевагами чубчика є те, що він візуально змінює овал обличчя і може зробити його більш округлим. А якщо вам пощастить потрапити до справжнього профі, який зможе вдало підібрати для вас ідеальну довжину, то на виході отримаєте маленький шедевр, який дозволить вам відчути себе справжньою зіркою.

Модний чубчик 2022 / Instagram

Єдине "але", яке вам слід врахувати перед тим, як стригти чубок Джейн Біркін, це розуміння того, що вам потрібно буде скорегувати свій стиль і те, що тепер у вас на обличчі буде волосся, а воно може і дратувати. Крім того, тепер потрібно буде мити волосся щодня, інакше чубчик втратить свою чарівність.

Чубчик Біркін - як стригти

Ваше завдання - після походу до перукаря виглядати легко і невимушено, як справжня француженка. Тому орієнтуйтеся на таку довжину, коли чубчик трохи торкається вій. При цьому обов'язково повинна бути текстура і жодних різких ліній.

Модний чубчик 2022 / Instagram

Ваш французький чубчик 2022 в кінцевому підсумку повинен виглядати трохи неохайно, немов ви недавно помили голову і дали волоссю трохи висохнути, а потім провели по ньому пальцями, щоб оживити його і додати природного обсягу.

Читайте також:

Новини заразКонтакти