Модна стрижка сліпучої краси, що пасує абсолютно всім жінкам

Стрижка сліпучої краси лонг боб 2022 2023 / Instagram

Ця модна стрижка осінь-зима 2022 2023 легко адаптується під кожен тип обличчя - в цьому її чарівна фішка. Подовжений боб підкорить всіх своєю красою.

Усі ті, хто обожнює стрижки каре або боб, ймовірно звернули увагу на те, яким стає обличчя після кожного походу до перукаря і після кожного сантиметра волосся, що відростає на шевелюрі. Зазвичай варіант до підборіддя відразу робить образ трохи суворим і навіть жорстким. І навпаки, чим довшим стає волосся - до плечей і навіть нижче - тим жінка візуально здається м'якішою.

Так ось, в сезоні осінь-зима 2022 2023 стрижки середньої довжини жіночі опинилися на передовій моди. На особливу увагу заслуговує подовжений боб, або лонг боб – жіноча стрижка сліпучої краси, яка нікого не розчарує, адже пасує абсолютно всім - структура волосся і його колір, форма обличчя і навіть вік не є для неї критеріями.

У моду увійшла шедевральна стрижка жіноча на середнє волосся, яка здатна вмить зробити образ шикарним і підняти ваш особистий стиль на новий рівень.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як зробити зачіску лонг боб і стати в новому осінньо-зимовому сезоні неповторною.

Модна жіноча стрижка лонг боб 2022-2023 - головні особливості

Якщо торік популярними були стрижка вовка, маллет і багатошарові стрижки на середнє волосся в стилі шеггі з чубчиком на два боки, то зараз у тренді мінімалізм і лаконічність в лініях. Тому цілком логічно, що стрижка лонг боб зараз актуальна як ніколи, адже в її основі природний силует.

Cтрижка лонг боб 2022 2023 / Instagram

Ця модна стрижка осінь-зима 2022 2023 легко адаптується під кожен тип обличчя - в цьому її чарівна фішка. За бажання ви можете додати чубок й отримаєте маленький неповторний шедевр на голові.

Так ось, якщо потрібно візуально замаскувати вилиці, зробити акцент на очі і пом'якшити підборіддя, то ідеальною в цьцьому випадку буде прямий лонг боб 2022 2023.

Прямий лонг боб 2022 2023 / Instagram

Для тих, у кого від природи досить тонке волосся, що потребує обсягу, справжньою знахідкою стане градуйований подовжений боб, який вмить створить з вашою шевелюрою чудеса.

Cтрижка лонг боб з градуюванням 2022 2023 / Instagram

А якщо душа просить вражень і нових емоцій, то зверніть увагу на асиметричний лонг боб. Стильна, з родзинкою і дуже яскрава, стрижка асиметричний боб на середнє волосся – це коли з одного боку волосся стрижуть коротшим, а з іншого - залишають для контрасту трохи довшим.

Cтрижка асиметричний боб / Instagram

Є ще один варіант цієї дивовижної стрижки на середнє волосся 2022 2023 - французький лоб з чубчиком. Ця зачіска стане рятувальним кругом для тих, у кого тонке волосся, і подарує неймовірне відчуття легкості і свободи тим, кому подобаються стрижки, що не потребують укладання. В основі стрижки - філіровані кінчики волосся і шикарний чубчик в стилі легендарної Джейн Біркін.

Французький лоб з чубчиком / Instagram

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти