Лише найуважніші знайдуть веселого собаку за 5 секунд: загадка на швидкість реакції

Потрібно знайти веселого собаку за 5 секунд/ Bright Side, ua.depositphotos.com

Нова головоломка допоможе вам перевірити, наскільки швидке ваше мислення, і чи здатні ви миттєво помічати окремі деталі.

Різноманітні головоломки і загадки допомагають тренувати свій мозок, а також роблять веселішим проведення вільного часу. Якщо у вас є зайва хвилинка, чому б не витратити її з користю для свого мозку?! Наступна головоломка потребуватиме швидкості мислення та уважності - потрібно знайти веселого собаку на картинці.

На це завдання відводиться обмежена кількість часу - всього 5 секунд, адже ця загадка не потребує довгого обдумування, а більше зосереджена на тому, щоб перевірити швидкість вашої реакції.

На малюнку зображені 30 собак. Майже усі вони вони сидять в однакових позах. Проте одна тваринка вибивається із загальної картини - саме цього собаку потрібно знайти.

Коли розгадаєте цю загадку і знайдете захованого собаку, можете перевірити на швидкість реакції також свою сім’ю та друзів - їм теж, можливо, захочеться випробувати себе і свої сили.

Потрібно знайти веселого собаку за 5 секунд/ Bright Side

Внизу ми залишимо розгадку цієї загадки.

Собака заховався у лівому стовпчику/ Bright Side

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти жирафу за 7 секунд. Тварина заховалася у савані, знайти її буде непросто.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти дивного коня за 8 секунд. Серед стада коней, які практично не відрізняються один від одного, заховався один кінь, що не схожий на інших.

Вас також може зацікавити:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти