"Україна не буде роками жити під обстрілами": астролог розповів, коли закінчиться "пекло"

Влад Росс / Главред, Міноборони РФ

Росс заявив, що Україні не повторить долю Ізраїлю і не буде жити під постійними ракетними обстрілами.

Відомий астролог Влад Росс заявив, що правління російського диктатора Володимира Путіна невблаганно наближається до кінця.

"Правління Путіна закінчується. Залишатися при владі йому буде абсолютно нереально", - заявив Влад Росс в коментарі Главреду.

За словами астролога, вирішальна битва може відбутися навесні 2023 року, а вже в червні можливий парад перемоги.

"Після переходу Юпітера зі знака війни на знак миру, тобто на знак Тельця, можна буде говорити про закінчення війни. Особливо - коли Путін піде з життя, а це може статися навесні-влітку", – зазначив Влад Росс.

Росс заявив, що Україні не повторить долю Ізраїлю і не буде жити під постійними обстрілами.

"Це виключено з простої причини - не буде Російської Федерації, нікому загрожуватиме Україні. Після входження Плутона, символу смерті і руйнування, в знак зодіаку, пов'язаний з Росією, Водолія, РФ почне розвалюватися", – вважає Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти