Унітаз сяятиме після першого миття: неймовірно простий домашній засіб впорається з будь-якою іржею

Як відмити унітаз від іржі / Колаж фото OLX, ua.depositphotos.com

Досвідчені господині поділились дешевим засобом, який може відмити бруд та іржу в унітазі. Сантехніка матиме вигляд нової.

У кожному будинку господині намагаються підтримувати чистоту. Коли у житлі прибрано, то одразу відчувається затишок, а якщо брудно – то цей хаос може з’являтись навіть у голові.

Та чистота – не тільки запорука затишку. Це ще й необхідність для підтримки здорового самопочуття. Адже пил може осідати на слизових і викликати сильну алергію.

Під час прибирання головне не забувати про всі куточки квартири та будинку. Одним із місць, яке постійно повинне бути в чистоті є туалет. Це не дивно, адже до туалету щодня ходять всі члени сім’ї, до того ж там дуже швидко можуть розмножитись бактерії.

У багатьох випадках ці плями дуже складно вимити, адже навіть дорогі засоби можуть з ними не впоратись. Та виявляється, є дешевий засіб, який точно відмиє ці жовті плями. До того ж він знайдеться майже у кожному будинку.

Досвідчені господині вимивають унітаз за допомогою звичайного оцту.

Як вимити унітаз оцтом

Вам знадобиться всього 200 мл оцту та 1 столова ложка соди. Оцет попередньо слід нагріти на плиті, але доводити до кипіння не треба.

Коли оцет стане теплим, до нього слід додати соду та все гарно перемішати. Засіб потрібно нанести на поверхню з іржею та залишити на 3 години. Після цього потрібно буде просто спустити воду в унітазі і він знову стане чистим. Якщо іржа вже дуже застаріла, то процедуру можна повторити знову.

Вас також зацікавить:

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти