У моду на осінь-зиму 2021 2022 повертаються черевики в стилі 90-х і приголомшливі чоботи

У моду на осінь-зиму 2021 2022 повертаються черевики у стилі 90-х / Instagram

Багато чого з того, що ми носитимемо восени та взимку, здаватиметься нам занадто яскравим, блискучим або взагалі непридатним для повсякденного життя.

Думки про те, що літо вже потихеньку закінчується, змушують нас сумувати. Але якщо ви дізнаєтеся, наскільки ефектне і гарне модне взуття осінь-зима 2021 2022, то, запевняємо вас, холодна пора здасться не такою вже й жахливою.

Ба більше: ніякі дощі і холод не завадять вам насолоджуватися прогулянками і, що найважливіше, мати стильний вигляд!

Дизайнери одягу роблять все для того, щоб ми проводили більше часу на вулиці, тому комфорт – ключова характеристика сучасного жіночого взуття.

Хоча будуть і сюрпризи, які викликатимуть дуже неоднозначні емоції. Загалом, мода осінь 2022 спробує привнести до нашого життя відчуття забутого свята, тому багато з того, що ми носитимемо, здаватиметься нам занадто яскравим, блискучим або взагалі непридатним для повсякденного життя.

У прийдешньому модному сезоні на нас чекає дуже жіночне взуття і надто потворне. Абсолютно несподівано в моду повертається взуття на шпильці – на особливу увагу заслуговують туфлі на шпильці, схожі на слінгбеки, тобто ззаду п'ята відкрита, її фіксує ремінець.

Витончене взуття на шпильці знайдете у показі колекції Valentino осінь-зима 2021 2022:

З іншого боку, ми також носитимемо взуття на платформі у стилі 90-х. Цього сезону платформа зустрічається майже у всіх типах взуття: туфлях, черевиках, лоферах. Контрасти, як бачите, колосальні.

Якщо ви з тих, для кого улюблене взуття на всі випадки життя – це кросівки, то поспішаємо вас заспокоїти: все ще в моді білі кросівки, щоправда, ближче до зими 2022 вони стануть дещо химерними.

Читати такожУ моду на осінь зиму 2021 2022 входять дуже широкі джинси і лижний стиль з нотками гламуруКрім того, вже дуже скоро в моду увірвуться дивовижні черевики жіночі, в яких можна йти хоч на край світу. Це й класичні черевики, і варіанти до коліна, що нагадують чоботи. Черевики челсі теж будуть у тренді. Такі ми вже носили торік - це продовження тенденції.

Цього модного сезону такі будинки моди, як Prada, Valentino і Chanel переосмислили класичні черевики для верхової їзди у своїх колекціях осені зими 2022 року і зробили їх незамінними для всіх модниць. Головною перевагою модних черевиків є те, що їх дуже легко поєднувати з одягом.

У показі колекції Chanel осінь-зима 2021 2022 представлені модні черевики:

Модне взуття жіноче осінь-зима 2021 2022 - це й ботильйони, які дозволяють в холодну пору мати жіночний вигляд. У тренді моделі на шпильках або на масивних квадратних підборах. Ботильйони 2022 - відмінний компроміс між осінню і зимою, їх можна носити і під спідницю, і в поєднанні з джинсами.

Будьте готові до появи квадратного носка – у прийдешньому осінньо-зимовому сезоні на вершині моди запанують багато моделей такого силуету.

Яскраві зразки модного взуття знайдете в показі колекції Versace осінь-зима 2021 2022:

Модні чоботи осінь-зима 2022 року теж підкорять вас своєю різноманітністю – кожна жінка знайде для себе модель, яка найбільш вдало підкреслить її смак і стиль.

Читати такожУ моду на осінь 2021 повертаються чарівні спідниці в стилі 50-х, які змінюють ходуЗокрема, в моду на осінь 2021 зиму 2022 повертаються ботфорти і приголомшливі чоботи з ланцюжками - ви можете бути впевнені, що переживете холодну пору року стильно та тепло! На особливу увагу заслуговують жіночі чоботи з принтами тварин.

Модні чоботи з анімалістичними принтами можете побачити в показі колекції Prada осінь-зима 2021 2022:

Тенденції взуття осінь-зима 2022 року ламають стереотипи, інакше і не поясниш, чому в моду входять гумові чоботи. Їх піднесли на п'єдестал дизайнери для того, щоб погода більше не ставала для нас перешкодою, і ми могли більше часу проводити на вулиці. На підборах або без, яскраві і не дуже, короткі і до коліна - гумові чоботи точно створять фурор цієї осені та зими.

Модне жіноче взуття осінь-зима 2021 2022: що ще у тренді:

Лофери в стилі 80-х на грубій підошві.

Сабо.

Блискуче взуття.

Новини заразКонтакти